Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, i-am cumparat lui tata un Samsung A5 de la emag si cand l-am deschis am observat ca avea root facut si android 4.4.4. Eu am A3 si am Android 5.0 si stiu ca a aparut sigur si pe A5 si am dat sa ii fac update si mi-a zis asta:

Sistemul de operare de pe dispozitiv a fost modificat intr-un mod neautorizat. Incercati sa descarcati actualizarile software utilizand Samsung Kies de pe PC sau vizitati un centru de asistenta pentru clienti.

Exact asa imi scrie, eu zic ca este de la acel root pe care cred ca l-au facut cei de la emag.

Posted

Nu este normal sa primesti un telefon rootat. L-ai comandat nou sau resigilat? Poti incerca un factory reset.

Daca nu se rezolva, explica-le problema celor de la eMag, si daca nu te cred (nu ai nicio dovada ca asa l-ai primit, nu?) returneaza produsul.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Telefonul nu a fost resigilat, l-am cumparat nou. Am sunat la emag si le-am zis ca asa l-am primit si ca am mai comandat inca 2 telefoane samsung de la ei si le-am primit fara root. Mi-a raspuns o domnisoara care nici nu stia ce inseamna root sau update android. Mi-a spus sa dau un factory reset si daca nu merge sa-l returnez. Am dat factory reset(stiam ca nu are nicio treaba factory reset cu root dar am dat) si tot asa imi zice. Telefonul era cadou pentru tata, cand ajunge acasa o sa completez formularul de returnare ca sa-mi trimita altul. Multumesc gaby.

P.S. Pe langa root mai avea si CleanMaster si erau ambele separate pe alta pagina. 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.