Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare . Am potat aici pentru sugestii si propuneri. 

Forumul a fost prima data fiind inregistrat in anul 2012, iar acum redeschis in data de 30 septembrie 2015 din placere.

Nu am deschis acest forum pentru a ajunge in top, sa ajunga altii daca isi propun si o pot face.

Aspept pareri cat mai sincere. Mentionez ca forumul este construit pe platforma phpBB3.

Link forum: http://badcore.ro

Cu stima, impower - Administrator badcore.ro -

• Downvote 1

Posted

A fost redeschisa de n ori. A fost inchisa de n ori.

Tot de tine :))

Nici cont nu ma chinui sa fac pentru ca in maxim 2 saptamani te vad ca postezi aici alt site si pe asta il inchizi.
In ceea ce priveste aspectul tema este destul de reusita :)

Posted

Domeniul l-am luat in august de la pcm, si din cate vedeti este creeat pe 30 septembrie, eu nu am mai deschis pana acum acest domeniu. Si nici de vandut nu il voi vinde, asta numai sa va arat voua celor ce ma pupati ca nu e ca voi.

Posted

A fost redeschisa de n ori. A fost inchisa de n ori.

Tot de tine :))

Nici cont nu ma chinui sa fac pentru ca in maxim 2 saptamani te vad ca postezi aici alt site si pe asta il inchizi.
In ceea ce priveste aspectul tema este destul de reusita :)

Chiar așa, a fost deschisă și închisă de nenumărate ori. Tema nu este cam potrivită, mă rog, succes în continuare.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.