Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poate ai aplicatii care se misca chiar si cand inchizi telefonul. Cum ar fi wi-fi, bluethoot etc.

www.voidblack.com - webdesign forum

Posted

Pai orice telefon consuma cand sta inchis... Nu consuma mult dar consuma, pentru ca launcher-ul este deschis non-stop fie ca e inchis sau nu telefonul .

www.voidblack.com - webdesign forum

Posted

standby e ok..  sigur mai e bateria buna?

Eu tias recomanda sa faci un factory reset (nu cred ca ai io stiu ce date..salveaza contactele pe cartela SIM) si daca tot asa face, sa schimbi bateria.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Telefonul contine componente care pentru a functiona au nevoie de energie. Chiar daca ecranul telefonului este stins, componentele si telefonul in sine nu sunt stinse. Calculatorul in stand by nu consuma curent? Consuma, desi ecranul monitorului este negru.

Totodata, chiar daca stai cu telefonul inchis bateria se descarca singura in timp.

Daca vorbesti de scaderea unor procente serioase din baterie desi telefonul nu este folosit, incearca o restartare a telefonului.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted (edited)

pai asta zic trece nici un minut si scade 2-3% din ea bateria e buna...de 4 zile am telefonu asta

ziceti sa dau reboot?

nu vreau sa dau factory reset am nr de telefon,aplicati si jocuri deja pe el bagate...

Edited by TheLegendKiller
Posted (edited)

e la incarcat il scot dau rebot stau 10 min si va spun cat a fost bateria si cat a mai ramas..

e 55% la ora 12:07 la 12:15 vedem..cat a consumat stand cu ecranul inchis

n-a mai consumat nici 1% :D gata e ok acum

Edited by TheLegendKiller

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.