Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, am o problemă de când mi-am dezinstalat visual editor 2013...

De atunci îmi apar multiple programe SQL și C++ 2005 - 2013: http://imgur.com/a/b2ua0

N-am stat să le număr dar sunt vreo 20 - 30 de programe.

De ce au rămas instalate? Aș putea să le dezinstalez pe toate, nu am chef să dezinstalez câte unul?

Edited by Lucian50

• gaby changed the title to Programe multiple SQL si C++ in Control Panel
Posted

Interesant ce ai acolo. N-am mai vazut asa ceva :)).

Pe toate odata, cu utilitarul standard cel putin, nu le poti dezinstala.

Încearcă să instalezi apoi dezinstalezi visual editor 2013 apoi vei vedea :))

O să le dezinstalez manual, va dura ceva..

Posted

Ai putea sa le lasi. Nu ocupa mult spatiu si cam toate par sa fie doar biblioteci. Nu strica cu nimic.

1. Sunt prea multe, se încarcă mai greu lista de programe.

2. Se dezinstalează în maxim 5 minute, dc să le las? :)

Posted

Eu deobicei le las pentru ca nu stiu ce programe depind de ele. Deobicei daca 2 programe depind de aceasi biblioteca, al 2lea program nu o mai instaleaza. Dar daca le stergi, te trezesti dupaia ca io stiu ce program sau joc nu mai mere :))

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Eu deobicei le las pentru ca nu stiu ce programe depind de ele. Deobicei daca 2 programe depind de aceasi biblioteca, al 2lea program nu o mai instaleaza. Dar daca le stergi, te trezesti dupaia ca io stiu ce program sau joc nu mai mere :))

Alea sunt de la visual editor 2013, deja am dezinstalat 10 și totul merge ca înainte.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.