Jump to content

Reclame in background pe tableta cu Android!?

Recommended Posts

Posted

Salut pct, am inceput sa intampin o micuta problema la tableta. De fiecare data cand o aprind, imi apar reclame pe background fara a face nimic. Are cineva o idee ce as putea face? ( fara hard reset, am multe jocuri pe nivele destuli de mari :)) ) daca am gresit sectiunea, mutati topicul in cea corespunzatoare. Multumesc anticipat.

• gaby changed the title to Reclame in background pe tableta cu Android!?
Posted

Reclamele acelea cel mai probabil sunt rezultatul uneia sau a mai multor aplicatii dubioase. Nu prea ai ce face decat sa incerci sa identifici aplicatia/aplicatiile care cauzeaza asta.

mi se tot deschide o aplicatie "Example" pe care nu o pot identifica in Aplicatii .. asta imi da 1-0 ...

Incearca sa faci o copie de rezerva

si pastreaza conturile apoi un reset hard ... daca nu uitate pe la manager aplicatii ce consuma asa mult

daca nu. Voi gasi o metoda sa rezolv, sigu voi face asa. La managerul de applicatii totul decurge in mod normal, nu vad ca o alta aplicatie sa consume mai mult decat alta.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.