Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Acest topic este dedicat tuturor celor care vor sa isi arate "palmaresul" in materie de gaming. Aici puteti posta lista jocurilor terminate (sau jucate gen "CS:S / CS:GO / etc." jocuri care nu se termina) de voi pana in prezent si viitoarele jocuri pe care doriti sa le incercati.

Mai jos aveti lista mea :) Acestea sunt jocurile terminate de mine pana in prezent iar cu timpul voi mai adauga si altele:

• Need for Speed – Underground
  • Need for Speed – Most Wanted
  • Need for speed carbon
  • Need for speed Porsche
  • Grand Theft Auto 3
  • Mafia
  • Puzzle quest: Challenge of the warlords
  • Puzzle quest 2
  • POSTAL 2
  • Counter-Strike 1.6
  • Counter-Strike Source
  • Bully Scholarship Edition
  • Far cry
  • Delta force black hawk down
Edited by HazZaRD

• gaby changed the title to Lista cu jocurile terminate (Game Over)
Posted

Cateva titluri pe care le-am jucat si pe care mi le amintesc in momentul asta :P: Assassin's Creed 1, 2, 3, Brotherhood, Batman Arkham Asylum si Batman Arkham Origins, Half-Life 1 si Half-Life 2, Counter Strike 1.6, Counter Strike: Condition Zero, Heretic, Populus, Age of Empires 1,2 si 3, Mafia, Mafia 2, Stronghold, Caesar 3, Doom 3, Left 4 Dead 2, Seria Grand Theft Auto in afara de 5 (nu-l am deocamdata), Need For Speed Porsche, Need For Speed Underground 1 si 2, Need For Speed The Run, GRID, Colin MCRae Rally, Dirt 3, Deus Ex, Bioshock 1 si 2, Fifa 07 08 si 12, Dota 2.

Adaugate ulterior:
Seria Call Of Duty si Battlefield, No One Lives Forever, The GodFather, Enclave, Heretic, Unreal, Unreal Tournament 2004, Quake, Quake 3 Arena, Portal si Portal 2, Avatar, Rayman Origins, Turok, Shank si Shank 2, PayDay, FlatOut 2, Starcraft, Starcraft 2, Warcraft 3, Crysis 1,2 si 3, Darksiders si Darksiders 2, DeadSpace, Diablo 2, Torchlight, Call of Juarez, Call of Juarez Bound in blood, Prototype si Prototype 2, Sleeping Dogs, seria Max Payne, Painkiller, Orcs Must Die, The Darkness 2, Trine, L.A Noire, Limbo, Lara Croft and the Guardian of Light, Majesty 2, seria F.E.A.R.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

PC Troubleshooting nu incurajeaza pirateria.

nu încurajează nimic, dar totuşi îmi poţi da un link nen*rocit. măcar pe pm.

Posted

AC 1,AC REVELATION,AC 2,AC 3,AC FREEDOM CRY,CS 1.6 ,CS GO,MINECRAFT,NFS CARBON,NFS MOST WANTED,NFS MOST WANTED 2012,WANTED WEAPONS OF FIGHT,WWE 12,WWE 13,GOD OF WAR(PE EMULATOR) UFC(TOT PE EMULATOR),SAS SECURE TOMOROW,SPLIT SECOND,HALF LIFE si altele care le-am uitat:))

pe scurt cam toata seria assassins creed:))

nu încurajează nimic, dar totuşi îmi poţi da un link nen*rocit. măcar pe pm.

e pe steam da cu nos la inceput

Posted

Mi-am mai amintit cateva titluri pe care le-am adaugat si la postul initial:

Seria Call Of Duty si Battlefield, No One Lives Forever, The GodFather, Enclave, Heretic, Unreal, Unreal Tournament 2004, Quake, Quake 3 Arena, Portal si Portal 2, Avatar, Rayman Origins, Turok, Shank si Shank 2, PayDay, FlatOut 2, Starcraft, Starcraft 2, Warcraft 3, Crysis 1,2 si 3, Darksiders si Darksiders 2, DeadSpace, Diablo 2, Torchlight, Call of Juarez, Call of Juarez Bound in blood, Prototype si Prototype 2, Sleeping Dogs, seria Max Payne, Painkiller, Orcs Must Die, The Darkness 2, Trine, L.A Noire, Limbo, Lara Croft and the Guardian of Light, Majesty 2, seria F.E.A.R.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 months later...
Posted

Pe PC, în mare parte shootere și racing: toată seria S.T.A.L.K.E.R (Shadow of Chenobyl, Call of Pripyat, Clear Sky), toată seria Half-Life (cel original, Opposing Force, Blue Shift, HL2, episodul 1, episodul 2, Lost Coast, HL2 Deathmatch, Black Mesa). Counter-Strike 1.6, Conditiom Zero, Global Offensive, Source (încă îl joc), Portal, Portal 2, Prey, toată seria Quake, Quake 2, Quake 3 Arena, Quake 3 Team Arena (ultimele două încă le joc), toată seria Doom, Doom 2, Doom 3. Hexen, Hexen 2, Call of Duty (1,2), F.E.A.R (1,2), Far Cry 1, Painkiller 1, Return to Castle - Wolfenstein, Wolfenstein (din 2009), Call of Juarez 1,Unreal Tournament (primul, 2003, 2004, The Awakening), toată seria Hitman (Agent 47, Silent Assassin, Contracts, Blood Money, Absolution), ”I, Gladiator”, The Witcher 1, Fahrenheit, Sanitarium, Infernal, Max Payne 1, Mafia, MDK (1,2). StarCraft, StarCraft 2 (primul încă îl joc), WarCraft 2, WarCraft 3 + Frozen Throne, Diablo (1,2). Grand Theft Auto (3, Vice City, San Andreas).Warhammer 40000 (cel original, Winter Assault, Dark Crusade, Soulstorm). Limbo, A Story About My Uncle, Shovel Knight. FlatOut, FlatOut 2 încă îl joc, Need For Speed Underground (1,2, Most Wanted), Carmageddon, MotoGP Ultimate Racing Tehnology 3. Să nu uit de Five Nights At Freddy's (1,2,3).

Pe PlayStation 3: Enslaved: Oddysey to the West, Borderlands (1,2), The Darkness (1,2), toată seria Dead Space (1,2,3 + film :P), Diablo 3 (+ DLC), God of War Ascension, Grand Theft Auto 4, toată seria Hitman (da, atât de mult îmi place, încât le-am luat și pe consolă), Journey, Lost Planet (1,2), Mafia 2, Metal Gear Rising - Revengeance, Mirror's Edge, Need for Speed Undercover, Red Dead Redemption, Ridge Racer 7, Shadow of the Colossus, Soldier of Fortune Payback, Warhammer 40000 SpaceMarine, Tomb Raider (2013), Uncharted 1, Viking: Battle for Asgard.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.