Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, sunt sigur ca multi dintre voi ati vazut de multe ori anumite filme dar nu ati reusit sa aflati numele lor din diverse motive.

Am creat acest topic special pentru a va ajuta sa va gasitile numele "filmului pierdut".

Lasati ca reply in acest topic exact ce va aduceti aminte din filmul vazut iar noi vom incerca sa va ajutam sa ii gasiti denumirea.

• gaby changed the title to Cum se numeste filmul? (Movie Help)
  • 1 year later...

Posted

atmosfera se incalzeste continuu iar niste cercetatori cauta cauza acestei incalziri apoi se dovedeste a fi o exploatare in masa iar forajul nu este oprit pentru că e un profit imens.

• 4 months later...
Posted

Salut, caut un film cam vechi - l-am vazut undeva prin '95 - era un SF setat intr-un viitor in care omenirea avea probleme cred cu suprapopularea sau/si cu lipsa mancarii, iar lumea se mai hranea doar cu o substanta misterioasa verde.
Pe de alta parte unii alegeau (si chiar plateau) sa moara mergand la o companie care ii aseza in fata unui proiector cu imagini (superbe din cate imi amintesc) cu lumea "asa cum era odata" (adica cum e acum) si le facea injectia letala. Adica li se punea un filmulet cu campuri pline de flori si de-astea, la finalul caruia mureau.
Personajul principal are un prieten batran (actorul batran era roman) care alege sa faca asta. Pers. principal il urmareste si descopera ca dupa ce mureau (spoiler!) oamenii insisi erau transformati in substanta verde.
Too creepy? Posted Image hai sa vedem daca ma poate ajuta cineva. Mersi!

Posted

Salut, ieri am avut succes pe acest site cu Soylent Green asa ca o sa incerc cu ceva mai greu ..poate poate :)

Este vorba despre un serial care era la TVR probabil undeva dupa 90. Personajul principal era pictor cu un stil de viata f destrabalat. Nu mai stiu detalii insa imi amintesc ca era destul de greu sa tii cu el :).

La un moment dat devine tata - o fetita care devine tot pictor.

Finalul ultimului episod - dupa moartea pictorului - prietenul fetei musca dintr-un mar iar ea ii spune ca s-a decis sa devina pictor si el tocmai a muscat din modelul primului ei tablou.

Imi placea foarte mult tema muzicala din generic (la pian).

Hai sa vedem :). Mersi!

Posted

Salut, un film vazut pe caseta video (undeva dupa 90, in era casetelor): toata actiunea se petrece intr-o noapte si era ceva de genul .. 2 copii sunt ajutati/salvati de 5 extraterestrii care aratau total diferit unul fata de celalalt. Tin minte ca unul era foarte paros ... ca Chewy din Star Wars iar altul era dintr-un metal negru. Filmul circula sub numele "se intampla intr-o noapte" sau ceva de genul asta.

Idei? Mersi!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.