gaby Posted October 30, 2015 Report Posted October 30, 2015 "Hello", cea mai noua melodie a cantaretei Adele, a fost publicata pe YouTube in data de 22 octombrie 2015 si a adunat pana in prezent peste 147 de milioane de vizionari. Un debut fenomenal. Videoclipul a fost regizat Xavier Nolan, iar albumul intitulat "25" pe care se regaseste piesa "Hello" va fi lansat pe 20 noiembrie 2015.Am asculat melodia, m-a facut sa-i dau repeat, asa ca m-am gandit sa o impartasesc si cu voi pentru cazul in care nu ati auzit-o deja : Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+HazZaRD Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 Deci am ramas Melodia este geniala <3
Artanis Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 Singura melodie a Adelei care mi-a placut pana acum, pentru simplu' fapt ca are pian pe fundal. :-D
+nimicspecial Posted January 1, 2016 Report Posted January 1, 2016 o machiat-o bine pe adelica. ce mi se pare aiurea in clip e cabina aia telefonica in mijlocul padurii. cum cacat l-a contacta pe oreo ala cu cioc prin ceva fara fir si umplut cu crengi? tarzan, ftw...
Artanis Posted January 3, 2016 Report Posted January 3, 2016 @nimicspecial pe viitor iti recomand sa te abtii de la astfel de comentarii. Nu iti place un lucru, il eviti. Simplu.
+nimicspecial Posted January 3, 2016 Report Posted January 3, 2016 n-am zis ca nu-mi place, mai ales ca am mentionat de machiajul adelicai. era doar o simpla remarca. fara putina ironie ar fi prea plictisitoare lumea asta si comentariile de pe youtube.
Artanis Posted January 3, 2016 Report Posted January 3, 2016 Intr-adevar, foarte "ironic" sa compari culoarea pielii tipului cu un biscuit, si prezenta cabinei de telefon in mijlocul pustietatii cu lumea lui Tarzan (sa nu mai zic ca Tarzan abia lega doua cuvinte, d-apai sa foloseasca telefonul cu disc).
+nimicspecial Posted January 3, 2016 Report Posted January 3, 2016 tarzan avea o gagica blonda care-l invata cum sa foloseasca telefonul si altceva. bine, era mai subtirica decat adelica, dar stia cum sa scoale mortul din cavou. deja deviez de la subiectul topicului.in alta ordine de idei, tot voi ramane axat pe cabina aia telefonica in mijlocul padurii. hai sa fim seriosi, chiar e aiurea plasata acolo. 1
Artanis Posted January 3, 2016 Report Posted January 3, 2016 Astfel de clipuri transmit un mesaj (in cazul de fata, viata amoroasa cu suisuri si coborasuri a Adelei), fiecare are un mod de a interpreta ce cauta cabina aia telefonica acolo. Daca tu nu vezi nimic, problema ta.End of story. :-)
ggk Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Nu mereu scoate ea melodii, da si cand scoate, se asigura ca face nu stiu cate views.
+FML Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 @nimicspecial & @Artanis,c'mon,guys,mie nu-mi trecea prin cap sa interpretez piesa in felul acela ironic. (dar,al dracului de amuzant,ca m-a facut sa rad 5 minute incontinuu) Automat ca ne dam seama de cati demoni face sa urle mesajul amoros din piesa aia,dar,de cat sa fim lacrimogeni (ca mine cand aud piesa de 15.000 de ori la TV si de 300.000 de ori in playlist-urile de pe YT) mai bine sa o dam asa. #Pace.
Artanis Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Update -> A intrat și în cartea recordurilor acum, obținând un miliard de vizualizări mai rapid decât PSY la Gangnam Style. Aici: http://www.guinnessworldrecords.com/news/2016/1/adele-smashes-psys-billion-view-record-on-youtube-413662
+VladOcs Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 meh Poate nu-s in toane de ceva miorlait
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now