Zeth. Posted October 30, 2015 Report Posted October 30, 2015 Salut! Eu sunt Zeth si am venit la voi pentru a invata cat mai multe si pt a ma implica in dezvoltarea acestei comunitati.. sper sa prind cat mai multe lucruri de la profesionisti si sa ma inteleg cu toata lumea... Detaliile mele de contact le gasiti pe pagina de profil! Poate lasati un follow ca nu ma supar ;)+ Zeth. -> Membru PCTroubleshooting RomaniaNelamuriri/Intrebari/Probleme: PM, octavian.zaharia@yahoo.com!Ma pricep IPB/phpbb3 si AmxModX Cs 1.6??Enjoy our comunity! «??
gaby Posted October 30, 2015 Report Posted October 30, 2015 Salut si bine ai venit printre noi ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Zeth. Posted October 30, 2015 Author Report Posted October 30, 2015 Bine te-am gasit gaby.. Tu esti seful vad pe aici.. Auzi.. Mersi ca m-ai ajutat cu culorile gradelor IPB ca daca nu cautam nu mai ma inregistram aici Zeth. -> Membru PCTroubleshooting RomaniaNelamuriri/Intrebari/Probleme: PM, octavian.zaharia@yahoo.com!Ma pricep IPB/phpbb3 si AmxModX Cs 1.6??Enjoy our comunity! «??
gaby Posted October 30, 2015 Report Posted October 30, 2015 Ma bucur ca ti-am putut fi de folos . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
๖ۣۜExtaZzy.彡 ✟ Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 Welcome Daca iti plac posturile mele nu uita de +1 reputation!
Ștefan A. Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 Salut Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Recommended Posts