Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare PCTROUBLESHOOTING, am şi eu o problemă cu platforma ipb, am instalat un nou hook numit Global Forum Message şi cred că din neatenţie l-am instalat greşit sau aşa ceva, şi acum îmi dă o eroare când intru pe forum, am şters fişierul pe care l-am adăugat dar eroarea persistă, problema e că nu am nici back-up... :|

aaaaa.png

DE LA UN TIMP NU PREA MAI AM TIMP DE TINE, MĂ BUCUR CĂ TE-AI PRINS PIŞAM-AŞ PE TINE.

• gaby changed the title to Eroare no such file or directory IPB!?

Posted

Ştiu că nu am voie să dau upp la doar o oră de la deschiderea acestui topic... dar chiar am nevoie neapărat, şi nimeni n-are nici cea mai mică idee despre cum aş putea rezolva această problemă fară să restartez tot forumul...

DE LA UN TIMP NU PREA MAI AM TIMP DE TINE, MĂ BUCUR CĂ TE-AI PRINS PIŞAM-AŞ PE TINE.

Posted

Cum să dau recache dacă nu am acp... 

Posted (edited)

După ce mă loghez în acp şi dau Log in apare asta :

bbbbbbbb.png

Edited by Freezy

Posted (edited)

L-am şters din ftp, acelaşi lucru credeam şi eu, că îşi va reveni... dar sep are că nu.

Edited by Freezy
  • Downvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.