alexs Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Am si eu o problema destul de maricica, la care am nevoie de un raspuns cat mai urgent daca se poate ... Dau Turn Off, incepe ichiderea sistemului...la un moment dat, imi apare scris cu alb pe negru, urmatoarele: Networkmanager: <info> Cought termination signal Networkmanager: <debug> [1203956361.924089] no_print_open_socks(): Open Sockets Networkmanager: <debug> [1203956361.9856107] no_print_open_socks(): Open Sockets List Done Networkmanager: <info> Deactivating Device etn0 Networkmanager: <WARN> on_hal_definit (): libnal (cred) shutdown failed - Connection is closed Networkmanager: no_dbus_signal_device_status_change: assertion `cb_data->data->d Networkmanager: no_dbus_signal_device_status_change: assertion `cb_data->data->d *Sending allprocesses the Kill signal... [OK] *Unmounting temporary filesystems...[OK] *Deactivating Swap...[OK] *Unmounting local filesystems...[OK] *Will now halt halt: Unable to iterate IDE devices: No such file or directory Ramane ecranul asa si nu se mai intampla nimic. Am reinstalat OS si tot asa face... In Kubuntu 7.10... Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
aligaby Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 /sbin/shutdown -h 1 Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare Parchet din lemn masiv exotic
+icebird Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 IDE ? /:) Unable to iterate IDE devices: No such file or directory Eroarea aia inseamna ca ori ai probleme cu mufa IDE care merge din placa de baza spre hard-disk,cd-rom,dvd-rom,etc. ori nu ti le poate detecta Linuxu` Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
aligaby Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 @53rg1u nu mai spune prostii ! @m0d.82 problema ta este de fapt un bug al lui ubuntu: https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+bug/193125 1 Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare Parchet din lemn masiv exotic
alexs Posted February 26, 2008 Author Report Posted February 26, 2008 Si bugul asta imi poate avaria in vrun fel pc-ul? Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
+GodsOtherHand Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Deasta eu folosesc XP piratat... Bullshit. De parca nimeni pe nici un calculator nu a avut probleme cu Windows XP love is a verb Love is a doing word
+alex008 Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 exact nu uitati de simfonia erorilor din windows
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now