Jump to content

aligaby

Vip
 • Posts

  146
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by aligaby

 1. Un mic start pentru tutoriale flash: Tutoriale flash video tutoriale flash
 2. orbit na ca am intrat si io in joc
 3. Foloseste pentru dimensiunea fonturilor (font-size) em si iti va dispare aceasta diferenta de afisare intr browsere.
 4. Vedeti si acet tool pentru creat meniuri: open cube
 5. Foloseste cineva pentru autoturismul sau folie auto ? Am inteles ca pe linga avantajul respingerii razelor ultraviolete, exista folie auto ce respinge si undele infrarosii, implicit caldura, cu aproximativ 66%. Vreau sa stiu daca voi ati montat astfel de folie auto si avantajele prezentate de producator se simt !
 6. Daca folosesc Screengrab oare mai e o piedica acest script ?
 7. schimbi hostul poate dai peste unul cu cpanel
 8. Exact @gaby, multumesc de intelegere ! Ma refer la dorintele specifice virstei fiecaruia. Cine nu e "cool" in cercul vostru din ce cauza este considerat astfel (ma refer la obiectele de vestimentatie, gadgeturi etc care-l exclud dupa opinia voastra) ?
 9. Asi dori sa postati ce lucruri credeti voi ca sint acum la moda sau ce lucruri v-ati dori sa aveti pentru a fi o persoana cool in grupul vostru.
 10. Acest script nu-si mai are rost odata cu portabilitatea numerelor. De exemplu un numar cu 072 (vodafone) poate deveni acum client Zapp
 11. SEO nu insemna doar adaugarea de meta si boldirea cuvintelor ... Sint foarte multe "variabile" in SEO !
 12. @EarthMuziq un singur click si aflai ca scriptul utilizat este al CMS-ului Xoops ...
 13. Pai si care-i rostul acestui script ? Nici ym in sine, actual, nu poate detecta (sau nu vrea sa detecteze) ID-urile ascunse.
 14. 1. Cod gresit ! Unde este tagul <form> ? Tagul paragraf are si tag de inchidere ! 2. La ce iti foloseste acest script HTML; motorul de transmitere a unui user si parola sta intr-un script PHP, anuntat de atributul action din tagul <form> care la tine este lipsa, plus metoda de trimitere: get sau post ! Nu mai posta aiureli !!!
 15. @Norbert e un SEO friendly si nu este pentru ai veni mai multi utilizatori ! @EarthMuziq ai renuntat la SMF ?
 16. Pentru web developeri citeva tooluri utile pentru browserul vostru Firefox: - firebug - pentru editare, depanare si monitorizarea in direct a scirpturilor HTML, CSS si JS; - google icon - afiseaza faviconul fiecarui site din search-ul pe google - google preview - introduce o imagine thumbnail a siteului din search-ul pe google - html validator - prezinta erorile si numarul lor in page source; ajutor pentru corectare codului - ie tab - arata siteul asa cum se vede pe IE fara a fi nevoiti sa deschide-ti si acest browser - rank checker - arata SERP la cuvintele/expresiile dorite pentru siteul urmarit - searchstatus - PR, rank Alexa, linkuri cu nofollow, keyword density, paginile indexate pe google, yahoo si live si multe alte informatii despre un site urmarit - webdeveloper - numele spune totul - fireftp - client FTP direct din browserul firefox - colorzilla - advanced eyedropper, color picker, page zoomer
 17. Cu ocazia noului an google a facut astazi cadou, un nou update de PR.
 18. vezi rapuns aici: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=154020
 19. Multumesc @Tavicu. Stiu acel tutorial, dar dupa cum am spus pe mine nu ma intereseaza in mod expres PHP. Functiile, clasele, obiectele sint comune limbajelor de nivel inalt ( ca mod de functionare sint identice, sintaxa difera ) indiferent de limbaj. Daca un astfel de curs are si exemple direct pe un limbaj de programare ( oricare ) e si mai bine
 20. Caut un manual in format electronic care sa fie destinat incepatorilor si sa explice notiunile de baza ale unui limbaj de nivel inalt, mai concret, ce sint si cum functioneaza functiile, clasele, obiectele ( indiferent de limbajul de programare ) !
 21. Utilizatorii de windows in tandem cu browserul IE vor oferi rank pe alexa deoarece motorul alexa este incorporat in acest browser. Daca esti un utilizator de FF, Opera, Konqueror, Safari etc atunci va trebui sa instalezi acel toolbar pentru a oferi rank unui site. Prin cele spuse se poate concluziona si precizia acestui trafic analyzer numit alexa.com
 22. De fisierul boot.ini nu ati auzit ? Dupa "[operating systems]" trebuie stearsa linia care face trimitere spre windowsul de pe partitia D, apoi cu acea partitie poti face ce doresti.
 23. @gaby nu prea inteleg mesajul tau. Google recunoaste si indexeaza de mult timp fisiere in format pdf si nu numai: http://www.google.com/help/faq_filetypes.html O cautare dupa expresia filetype:pdf iti va afisa doar fisierele pdf indexate de google. Uite si un exemplu: http://tinyurl.com/aligaby in care poti observa cum google iti afiseaza fisiere pdf ce contin in text cuvintul linux.
 24. Recomand http://www.best-hosting.ro/ il utilizez si sint foarte multumit de el incepind cu lipsa de spam pe email fara a face configurari in plus, viteza cu care se ruteaza un domeniu proaspat inscris ( in maxim 3 ore domeniul meu il puteam deja accesa de pe orice retea mare din Romania ), uptime ( pina acum 100% ), rapiditate in raspunsuri ( citeodata poti avea impresia ca primesti raspuns de la un robot ) si profesionalism oferit de suportul lor si lista poate continua.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.