Costy# Posted November 2, 2015 Report Posted November 2, 2015 Buna Seara Pc!As vrea si eu un logo pentru comunitatea Matca.Biz...As vrea ca logo sa fie unic sa nu fie modelul unei comunitati sa fie mai special ...Multumesc frumos! 1
+HazZaRD Posted November 2, 2015 Report Posted November 2, 2015 Ai gresit sectiunea, rog un moderator sa mute acest topic.In legatura cu cererea ta, imi poti oferii mai multe detalii?Marime, texte, preferinte
Costy# Posted November 3, 2015 Author Report Posted November 3, 2015 Imi cer scuze!... As dori sa fie ca la Wars.ro ceva de genul ... 2
Costy# Posted November 7, 2015 Author Report Posted November 7, 2015 up Va rog sa ma ajutati cu logo! 2
+BebeGFX Posted November 7, 2015 Report Posted November 7, 2015 up Va rog sa ma ajutati cu logo!Cat timp este acest topic in sectiunea sup port ipb te asigur eu ca mai stai inca 5 ani pana la un reply cu o lucrare.Cer warn si tc Iar tu, ai un buton special pentru asa ceva : Report post se numeste, il ai chiar deasupra subiectului.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now