Jump to content

Recommended Posts

Posted

Peste Windows xp instalat, am instalat din windows (nu din boot) Windows 7, care a mers o perioada, dupa care, la deschiderea win aparea blue screen cu mesajul stop 0x0000009c.

Am incercat pana acum:
- instalarea cu disk bootabil a windows 7, windows 8, ubuntu, linux, chiar windows 98 pt test, insa mesajul de eroare la deschiderea win a continuat sa apara
- procesul merge pana la descarcarea fisierelor OS de pe dvd, insa se blocheaza cand trebuie sa se deschida OS pentru configurare.

Pana acum:
-am verificat sursa cu o alta sursa buna si e ok
-hdd e verificat pe o alta unitate si cu CHKDSK si e ok
-am facut update bios ultima versiune-ok
-am verificat memoria cu memtest si e ok
-am resetat bios
-am facut test cu cd live windows 7 si de asemena se blocheaza la deschiderea windows-ului (apare pt 1 sec fereastra de wind, dupa care bsod)

Placa de baza e model asus p4p800-x.

Ce as mai putea incerca?
Multumesc!

Posted

Iata aici posibile cauze pentru 0x0000009Chttps://support.microsoft.com/ro-ro/kb/329284

De obicei aceasta eroare apare din cauze hardware (supraincalzire sau probleme cu sursa, CPU sau RAM). De asemenea, daca s-a facut overclock poate aparea aceasta eroare.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.