Jump to content

Update Samsung Galaxy S5 Mini La Android 5.0?

Recommended Posts

Posted

Salutare, am cumparat acum 4 luni un telefon Samsung Galaxy S5 Mini si doresc sa ii fac actualizare la Android 5.0.

Ma puteti ajuta va rog?

Posted

Sa inteleg ca ai mers in Setari -> Despre dispozitiv -> Actualizari software -> Actualizare imediata si ti se spune ca sunt instalate ultimele actualizari?

Banuiesc ca nu ai rootat dispozitivul, nu? Daca nu, eu zic sa mai astepti o perioada. Conform GSMArena este planificat sa primeasca Android 5.1.1.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Eu am cumparat acest telefon de la Telekom, dupa auzite am inteles ca trebuie sa instalez versiunea de anroid originala, so cei de la telekom au ei o versiune, dar nu stiu cum se instaleaza versiunea originala, ma puteti ajuta ?

Posted

Ca sa instalezi o alta versiune de Android pe telefon, trebuie mai intai sa-i faci root. Cateva informatii despre asta:

Totusi, daca vrei sa ramai pe oficial, eu ti-as spune sa mai astepti. Versiunea de Android a celor de la Telekom este aceeasi cu cea destinata telefonului tau, doar ca cu cateva aplicatii (ale operatorului de telefonie mobila) in plus.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 weeks later...
Posted

Salutare, am observat ca modelul pentru s5mini pentru android 5.1.1 a fost lansat, dar pentru modelul sg800h, eu am observat ca am sg800f, stiti cumva cand se lanseaza si pentru acest model? 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.