Jump to content

Recommended Posts

Posted

salut 

dupa cum zice si titlu am un pc de vanzare

specificati:

memorie ram:kingston 4 gb ddr2 400mh

procesor:intel celeron dual-core E3400 2.60GHz

placa video:nvidia 8400gs 2.3GB 64 bit

carcasa:delux m298

sursa:450w(nu stiu firma)

hdd:1TB(nu stiu firma)

a fost cumparat in anul 2010,a dus majoritatea jocurilor fara pic de lag chiar daca nu arata a fi ceva de el si ma refer la:far cry 3,assassins creed 3,assassins creed freedom cry,assassins creed revelation,wwe13(emulator WII) uneori scadea la 30fps alteori se ridica la 80 si mai mereu era pe la 60-65 fpsuri,battlefield 3,cs:go,arma 2,medal of honor si multe altele le-am jucat fara un pic de lag

am si perferice pentru el!

monitor:benq led gl940 47cm

mouse:hama

boxe:din pacate nu stiu cum se numesc dar au un aspect frumos si se aud foarte tare

astept oferte aici

pentru mai multe detali imi puteti da un pm pe forum :P

• gaby changed the title to Vand PC Dual Core E3400
Posted (edited)

Cei vlad? Ti se pare mult sau putin? :)) 

Din cate imi amintesc, preturile la compuri au stat tot cam pe acolo de vreo 10 cel (cel putin atata stiu eu) :)) Adica cand eram in calsa a 8a parca tot vreo 10 mil a costat compu meu si era inca din zona celor relativ ieftine(desi pe atunci 10mil aveau o valoare ceva mai mare decat acu)

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

Posted (edited)

Mi se pare scump, placa video ddr2, ram ddr2 si procesor celeron.Toate greselile care puteau fi facute au fost facute.

Adica in 2009 puteai lua 9600 GT cu 400 de ron.Ram ddr3 exista.Gaseai un pentium dual core decent.E un calculator luat de cineva care nu stia la ce sa se uite.1550 de ron pentru asa ceva...

Si chiar sunt curios cum merge BF3 fara lag.Si cu totul pe low si 1024x800 ai avea zone cu lag.

Edited by VladOcs
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.