TheLegendKiller Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 asassins creed 1 -20 lei (medieval)assassins creed 3 -50 lei(medieval)rise of the argonauts -15 lei (medieval)damnation - 25 lei (actions& shooter)split second -15 lei (racing) wanted weapons of fate - 30 lei(action&shooter)street racer europe-15 lei(racing)pirate hunter- 20 lei(shooter)counter strike EXTREME-20 lei(shooter)combat zone special forces-20 lei (shooter)imposible creatures-10 lei cine vrea sa comenteze in acest topic sau sa imi dea pm preturile sunt nenegociabile
gaby Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Jocurile in ce format sunt? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
TheLegendKiller Posted November 12, 2015 Author Report Posted November 12, 2015 (edited) adica la ce te referi?sunt in carcasa lor originala cu manual care te ajuta la instalat vreo 2 -3 au o mica spartura la carcasa atat dar e intacta Edited November 12, 2015 by TheLegendKiller
+VladOcs Posted November 12, 2015 Report Posted November 12, 2015 Jocurile vin cu cd key care merge daca vrei sa joci online?
TheLegendKiller Posted November 13, 2015 Author Report Posted November 13, 2015 (edited) doar 2-3 au cd key pt activare sa poti instala dar poti juca si online.. sunt pe cduri de exemplu combat zone special forces e numai pt multyplayer nu are campaing sau ceva Edited November 13, 2015 by TheLegendKiller
+GodsOtherHand Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 Pai fara cdkey de activare nu au nici o valoare love is a verb Love is a doing word
TheLegendKiller Posted November 13, 2015 Author Report Posted November 13, 2015 daia costa bani si in magazine ca nu au nici-o valoare:|
+GodsOtherHand Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 daia costa bani si in magazine ca iti dau cdkey love is a verb Love is a doing word
TheLegendKiller Posted November 13, 2015 Author Report Posted November 13, 2015 daca cumparati bine daca nu numai comentati degeaba ca si la pc
+GodsOtherHand Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 Ah scuze, am uitat ca aici e site de anunturi fara commenturi. love is a verb Love is a doing word
gaby Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 Intrebarea pe care VladOcs ti-a adresat-o a fost scurtata de la una mai complexa care suna cam asa: "jocurile sunt originale? daca da, acestea trebuie sa aibe CD Key/Product Key. In cazul asta, daca jocurile au mod multiplayer, acesta va merge folosit pentru a juca?".Raspunsul poate fi de folos potentialilor clienti. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
TheLegendKiller Posted November 13, 2015 Author Report Posted November 13, 2015 da sunt originale asta am si zis:|nu toate au modurile de multyplayer ,unele au codul de activare ca sa te lase sa il instalezi sa numai cauti pe net cd key pt joc nu stiu ce keyuri mai vreti voi asta e tot pe fiecare joc
+GodsOtherHand Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 (edited) => jocuri piratate.. Serios acuma, tu leai cumparat din magazin fara cdkey?Sau doar tiai facut copie, ai CDkeyul si vrei sa le vinzi si sa si joci jocurile in continuare? Sau vrei sa zici ca fiecare joc are CDKEY pentru instalare, dar acel one-time key (o alta cheie, total diferita de cd key) pentru a debloca anumite chestii a fost deja folosit si legat la contu tau? Caz in care e normal sa fie asa, dar incearca sa fi explicit. Edited November 13, 2015 by GodsOtherHand love is a verb Love is a doing word
TheLegendKiller Posted November 13, 2015 Author Report Posted November 13, 2015 eu nu dau jocuri pe steam ma omule e cu carcasa lui si cu manualu de instructiuni cumparat din magazin unele au un key pt instalare sa numai stai sa cauti pe net il bagi in unitate daca iti cere cd key ai in carcasa codul daca nu dai direct play si joci campaing sau multyplayer daca are multyplayer nu e niciun cod pt ce ziceti voi
+GodsOtherHand Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 (edited) si at ce vroiai sa zici prin "doar 2-3 au cd key pt activare sa poti instala" ? Edited November 13, 2015 by GodsOtherHand love is a verb Love is a doing word
+VladOcs Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 eu nu dau jocuri pe steam ma omule e cu carcasa lui si cu manualu de instructiuni cumparat din magazin unele au un key pt instalare sa numai stai sa cauti pe net il bagi in unitate daca iti cere cd key ai in carcasa codul daca nu dai direct play si joci campaing sau multyplayer daca are multyplayer nu e niciun cod pt ce ziceti voiSper ca n-ai mai mult de 14 ani....Cum sa cauti pe net cd-key ?Asasini veseli 3 se poate juca online prin Uplay.Daca tu deja ai "legat" cd-key-urile de un cont atunci dai si conturile(user/pass).Tu vrei sa zici ca vinzi ceva cutii cu niste cd-uri in ele.Alea practic valoreaza 0-2 lei.Practic tu vinzi instalarea care ti-o dau eu gratis de pe google.
TheLegendKiller Posted November 13, 2015 Author Report Posted November 13, 2015 DA NU-S PE CONTURILE DE STEAM BA NU INTELEGETI BAGATI CDU IN UNITATE SE INSTALEAZA SI VA JUCATI
+VladOcs Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 Respira adanc.Unele jocuri au nevoie de cont ca sa te joci online.Fie pe EA, ubisoft, etc.Depinde de cine-s facute.Aia te-am intrebat si te intreaba toata lumea.A trecut vremea cand le puteai cumpara doar pe cd si singura treaba era sa le instalezi.
TheLegendKiller Posted November 13, 2015 Author Report Posted November 13, 2015 (edited) da la asassins creed 3 iti baga iei uplay direct si iti faci tu cont si joci *cdkeyu e lipit in cutie Edited November 13, 2015 by TheLegendKiller
+VladOcs Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 (edited) Cum sa n-ai nevoie? Asa toti l-ar descarca de pe torrent, si-ar pune Uplay si poc.Ai joc gratis. Eu am cumpara AC3 pe steam.Mi-a cerut sa-mi fac cont pe uPlay si cand am fost in uplay mi-a cerut cd-key-ul.Tu ce minciuni/prosti vorbesti?Inchideti topicul, poate prinde un nestiutor care sa-i cumpere instalarile Edited November 13, 2015 by VladOcs
TheLegendKiller Posted November 13, 2015 Author Report Posted November 13, 2015 (edited) ba, stiti ceva numai calc pe aici dau anunt pe olx si gata ce atata bataie de cap Edited November 13, 2015 by gaby eliminare injuratura de cioban
+VladOcs Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 (edited) Da bre, ce-i cu tupeul asta sa tot pui intrebari si sa vrei detalii despre ce cumperi... Magarilor ! Edited November 13, 2015 by VladOcs
gaby Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 Succes! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts