Jump to content

Recommended Posts

Posted

asassins creed 1 -20 lei (medieval)

assassins creed 3 -50 lei(medieval)

rise of the argonauts -15 lei (medieval)

damnation - 25 lei (actions& shooter)

split second -15 lei (racing) 

wanted weapons of fate - 30 lei(action&shooter)

street racer europe-15 lei(racing)

pirate hunter- 20 lei(shooter)

counter strike EXTREME-20 lei(shooter)

combat zone special forces-20 lei (shooter)

imposible creatures-10 lei 

cine vrea sa comenteze in acest topic sau sa imi dea pm preturile sunt nenegociabile

• gaby changed the title to Vand jocuri pentru PC
Posted (edited)

doar 2-3 au cd key pt activare sa poti instala dar poti juca si online.. sunt pe cduri de exemplu combat zone special forces e numai pt multyplayer nu are campaing sau ceva

Edited by TheLegendKiller
Posted

Intrebarea pe care VladOcs ti-a adresat-o a fost scurtata de la una mai complexa care suna cam asa: "jocurile sunt originale? daca da, acestea trebuie sa aibe CD Key/Product Key. In cazul asta, daca jocurile au mod multiplayer, acesta va merge folosit pentru a juca?".

Raspunsul poate fi de folos potentialilor clienti.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted (edited)

=> jocuri piratate.. 

Serios acuma, tu leai cumparat din magazin fara cdkey?

Sau doar tiai facut copie, ai CDkeyul si vrei sa le vinzi si sa si joci jocurile in continuare?

Sau vrei sa zici ca fiecare joc are CDKEY pentru instalare, dar acel one-time key (o alta cheie, total diferita de cd key) pentru a debloca anumite chestii a fost deja folosit si legat la contu tau? Caz in care e normal sa fie asa, dar incearca sa fi explicit.

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

Posted

eu nu dau jocuri pe steam ma omule :| e cu carcasa lui si cu manualu de instructiuni cumparat din magazin unele au un key pt instalare sa numai stai sa cauti pe net il bagi in unitate daca iti cere cd key ai in carcasa codul daca nu dai direct play si joci campaing sau multyplayer daca are multyplayer nu e niciun cod pt ce ziceti voi

Posted

eu nu dau jocuri pe steam ma omule :| e cu carcasa lui si cu manualu de instructiuni cumparat din magazin unele au un key pt instalare sa numai stai sa cauti pe net il bagi in unitate daca iti cere cd key ai in carcasa codul daca nu dai direct play si joci campaing sau multyplayer daca are multyplayer nu e niciun cod pt ce ziceti voi

Sper ca n-ai mai mult de 14 ani....Cum sa cauti pe net cd-key ?Asasini veseli 3 se poate juca online prin Uplay.Daca tu deja ai "legat" cd-key-urile de un cont atunci dai si conturile(user/pass).Tu vrei sa zici ca vinzi ceva cutii cu niste cd-uri in ele.Alea practic valoreaza 0-2 lei.Practic tu vinzi instalarea :)) care ti-o dau eu gratis de pe google.

Posted

Respira adanc.Unele jocuri au nevoie de cont ca sa te joci online.Fie pe EA, ubisoft, etc.Depinde de cine-s facute.Aia te-am intrebat si te intreaba toata lumea.A trecut vremea cand le puteai cumpara doar pe cd si singura treaba era sa le instalezi.

Posted (edited)

Cum sa n-ai nevoie? Asa toti l-ar descarca de pe torrent, si-ar pune Uplay si poc.Ai joc gratis. Eu am cumpara AC3 pe steam.Mi-a cerut sa-mi fac cont pe uPlay si cand am fost in uplay mi-a cerut cd-key-ul.Tu ce minciuni/prosti vorbesti?

Inchideti topicul, poate prinde un nestiutor care sa-i cumpere instalarile :))

Edited by VladOcs
Posted (edited)

Da bre, ce-i cu tupeul asta sa tot pui intrebari si sa vrei detalii despre ce cumperi... Magarilor !

Edited by VladOcs
  • gaby locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.