Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare.
Am si eu o problema cu PC-ul...
Am un laptop DELL si am vrut sa reinstalez windows-ul pe el, am ales windows 7 ultimate.
In timpul instalarii windows-ului la ultimul pas, adica:"Completing installation" mi-a cazut curentul.
Cand am redeschis laptop-ul pentru a termina instalarea windows-ului mi-a scris pe ecran:"Setup is starting service" si dupa 3 minute de asteptat mi-a scris: "The computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error. Windows Installation  cannot proceed. To install windows, click ""OK"" to restart the computer, and then restart the installation" am apasat ok si tot asta imi da, am bagat si un CD si un stick cu windows-ul si tot nu merge.
Ce pot sa fac? Va rog am nevoie mare.
Dau funda.

• gaby changed the title to Reluare instalare Windows dupa pana de curent?

Posted

Trebuie sa reiei instalarea de la 0, fara sa lasi computer-ul sa citeasca fisierele vechi. Bootezi de pe CD/DVD si reiei procesul: formatare C, copiere fisiere, instalare.

Daca nu merge si nu merge, incearca sa faci un CD/DVD bootabil cu UltimateBootCD (http://www.ultimatebootcd.com/download.html) si sa formatezi partitia C cu ajutorul Parted Magic, dupa care incerci din nou sa instalezi Windows-ul.

Sper ca dai funda, asa cum ai promis :troll:.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Intri in BIOS. Pui sa booteze de pe cd/dvd. Cand apare pe ecran 'press any key to blablabla.." apesi orice tasta (space de exemplu). Dupaia te descurci tu, nu e greu.

Daca nu sti cum sa intri in bios si sa pui sa booteze de pe cd/dvd, caute pe google. Sigur gasesti informatii cu poze cu tot.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Imediat iti dau o imagine cu ce imi zice

Pur si simplu se deschide si imi da acelasi mesaj ca inainte :Setup is starting service" si dupa 3 minute de asteptat mi-a scris: "The computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error. Windows Installation  cannot proceed. To install windows, click ""OK"" to restart the computer, and then restart the installation"

• 1 month later...
Posted

In principiu,atunci cand se intrerupe instalarea unui sistem de operare,acesta nu se poate declara multumit de cele intamplate.

Ori,altfel spus,va trebui sa reiei procesul.

De la capat.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.