Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua!

Am un laptop DELL Inspiron 15 N5010 si curand mi-am cumparat 2 x 4GB RAM: http://www.emag.ro/m...4/pd/D7Z7CBBBM/ ca si acestia doar cu voltaj de 1.5.

Dupa ce ii pun in laptop ori primesc eroarea "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL", ori se inchide / restarteazalaptop-ul chiar cand apare Windows logo, ori se aud cate 4 beep-uri consecutive iar monitorul se stinge.

Am incercat sa updatez BIOS-ul la ultima versiune, cu greu, ca bateria nu mai e functionala... am incercat cu un USB flash drive, si se pare ca instalarea a fost cu succes, dar nu sunt sigur.

Un prieten mi-a spus ca o sa-mi mearga si pe 1600hz chiar daca laptopul meu e mai vechi si are nevoie de mai putin.

Am cumparat RAM-ii degeaba, chiar nu sunt compatibili cu laptop-ul meu?
S-asa is "copil sarac", abia am aducat banii pentru astia... nu sunt deloc sanse sa mearga?

Orice raspuns ar fi de ajutor.

Va multumesc anticipat! 

Posted

Nu ar trebui sa fie asta o problema, placa de ram ar trebui sa treaca automat la 1333 fara nici o problema. Viteza trecuta acolo e doar viteza maxima, ea poate sa lucreze la orice viteza mai mica decat cea maxima.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Ai cumparat ramii noi de la magazin, sau secondhand de la cineva?

Sa inteleg ca ai incercat cu fiecare placa pe rand, si nu merge?

Mai merge cu placa veche ce o aveai inainte?

Poti incerca placile tale intrun alt laptop, al unui prieten ceva?

Aici scrie ca unii au avut probleme din simplul motiv ca or avut ghinion..

http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19431850

Gen placi identice dar de la producatori diferiti => rezultate diferite. Poate ai un prieten si faceti ceva schimb. Sunt sanse ca placa de ram sa mearga in compu lui, si a lui sa mearga in ambele laptopuri :)). Sau daca leai luat de la magazin, dule inapoi si ia altele de la alt producator.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Le-am cumparat noi, de la Media Galaxy... erau la un pret rezonabil.

Din pacate nu prea am la cine altcineva sa le incerc, deocamdata. Sun azi sa vad daca mi-i schimba sau sa-mi dea banii inapoi... sa vedem.

Am pus placile vechi si merge laptop-ul fara probleme.

Cel mai probabil nu sunt compatibili RAMii cu modelul meu de laptop, e cam vechi.

Cica vine azi curierul dupa ei... si bla bla... vad daca mi-i pot schimba sau sa-mi returneze banii.

It's my fault, nu m-am informat calumea si am sarit sa ii cumpar. Now I pay for it.

Multumesc de rapsuns!

Posted

Tine de noroc.. Eu cand miam cumparat rami pentru laptop am preferat sa merg la un magazin din oras, pentru ami fi mai usor sa ii returnez/schimb in caz de ceva.. Chiar am avut placerea sa vad ca am putut testa placa pe laptop inainte de a o cumpara.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.