Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am o problema cu spatiul.Am mai multe dosare.Fiecare dosar e intr-o arhiva.Nu le pot dezarhiva pe toate fiindca n-am destul spatiu.Intrebarea mea este:

Daca le dezarhivez separat si le mut pe toate intr-o singura arhiva, ar ocupa mai putin spatiu? In loc sa am 12423 arhive cu dosare sa am 1 arhiva cu 12423 dosare in ea.

Grija mea este sa nu fac atata munca si dupa sa vad ca ocupa mai mult spatiu asa si tot nu-mi incap pe HDD.

Posted

Insa daca schimbi metoda de comprimare se poate sa ai rezultate mai bune. Totusi nu cred ca diferente majore.

De ex folosind un fisier text de 6.8MB am obtinut urmatoarele rezultate:

zip: 86kB

rar:51kB

7z: 12kB.

Textul e usor de comprimat, nush ce fisiere ai tu acolo. Fiecare algoritm va da rezultate diferite la fisiere de tipuri diferite. Deasemenea fisiere deja comprimate nu se vor arhiva (de exemplu poze, filme.. astora nu prea le scade dimensiunea). 

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted (edited)

incerc sa ma grabesc sa am acces cat mai repede.

Am un set de imagini de referinta. De la camioane pana la nave spatiale.Toate sunt JPG si au 189 GB arhiva

Edited by VladOcs

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.