Jump to content

Recommended Posts

Posted

As dori sa imi cumpar un calculator nou, si ma intrebam daca acesta ar fi unul bun:

ASUS M12AD-RO016D Intel® Core™ i5-4460S 2.90GHz, 4GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA GeForce GTX 745 4GB

Posted

Salut, depinde la ce pret il achizitionezi tu !

Eu zic ca este unul destul pentru Home !

Nu doar home ... Si pentru jocuri decente cum ar fi cs:go , 1.6 , dota ,lol , putin si gta V ! Depinde de pretul acestuia ... daca e peste 4000 lei nu ti-l recomand ... 

Posted

Dupa cod imi dau seama ca e vorba de un Asus ( desktop ) pe care l-am vazut in oferte de Black Friday pe la 2100-2200 lei.

E un sistem decent doar ca procesorul daca incepe cu 4xxx inseamna ca e un Haswell , adica a 4 a generatie de procesoare Intel Core.

Dupa Haswell a fost Broadwell iar acum, ultima generatie de procesoare e SkyLake.

Eu personal recomand prietenilor sa-si cumpere device - uri " motorizate " cu utima tehnologie daca au posibilitatea. Nu neaparat cele mai scumpe produse din gama, dar unele de tehnologie recenta pentru ca lucrurile evolueaza foarte repede si daca investesti intr-un lucru e bine daca il poti utiliza o perioada relativ decenta in care sa nu existe sincope majore intre ceea ce ai tu si ceea ce e cel mai recent pe piata, asta daca te intereseaza performanta.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.