Jump to content

Recommended Posts

Posted

In mod standard, vechiul 4-3 (M4A1) din Counter Strike 1.6 este inlocuit de M4A4 in Counter Strike: Global Offensive. Daca sunteti incepatori, e posibil ca acest lucru sa va dea cateva batai de cap. Eu de exemplu, vedeam ca pot cumpara M4A4 din meniul de "buy" dar M4A1 nu aparea pe nicaieri, si cu toate acestea o regaseam pe la inamici.

Ei bine, pentru a putea cumpara M4A1, care se numeste acum M4A1-S, trebuie mai intai sa o activat din "Inventory" inainte sa incepeti un meci. Pentru a face acest lucru, accesati inventarul, localizati arma dorita (M4A1-S), dati click dreapta pe ea si selectati optiunea "Replace M4A4". Acum, veti putea cumpara 4-3-ul (actualmente 4-2) in timpul meciurilor.

Iy3GVxM.jpg

Numai bine :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Da, corect, am observat acum. L-am prins la reducere (apropo pentru doritorii, e 50% redus pe Steam pana de 1 decembrie), si l-am luat si eu sa vad despre ce e vorba :)), daca tot am titlurile mai vechi, am vrut sa vad pe piela mea cum arata si noul Counter-Strike.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.