Jump to content

Probleme transmitere fisiere pe Y! Messenger?

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare!

Am o problema la care se pare ca oricat m-as chinui nu ii gasesc rezolvare.

De doua, trei zile nu mai pot trimite si nici primi fisiere pe messenger. Mesajele imi vin cu intarziere. Cateodata imi apare fisierul trimis de cealalta persoana, cateodata nu. Daca imi apare si dau save.. nu se incarca deloc. Am dezinstalat si am reinstalat toate versiunile de messenger. Am firewall-ul off, antivirusul off. Sistemul de operare e windows 7 (32bit).  am scanat tot pc-ul nu imi apare ca am nici un virus. 

Nu stiu ce sa mai incerc si am nevoie urgenta de acest program.

Edited by aaandrei

Posted

Uninstall-ul il faci corect?

Uninstall din Control Panel la albsolut tot ce tine de Yahoo , dupa care te duci in Program Files , Stergi Folderul Yahoo! dupa care restart la pc si install din nou Yahoo.

Sau ramane sa folosesti CCleaner 

un tool ce iti permite curatarea Temp Files,Log-urile  etc.  + Unistall la Programe ce raman anumite fisiere in folderul sursa..(Cand folosesti Control Panel pentru Dezinstalare)

asa ca CCleaner Te ajuta sa dezinstalezi absolut toate fisierele incluse in programul care il dorest sa il stergi

Posted (edited)

Gabriel, din pacate nu merge nici asa. Am sters tot ceea ce tine de Yahoo. Am pus o poza.. asa imi ramane dupa ce dau save.

poza.jpg

Edited by aaandrei
Posted

Ce antivirus ai? Incearca o scanare si cu Kaspersky Security Scan.

Poate fi si de la router, desi daca nu ai facut nicio modificare, nu ar trebui. Totodata, e posibil sa fie si de la Yahoo!, in ultimul timp au tot felul de probleme (ba nu merge email-ul, ba le mai pica site-ul).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• gaby changed the title to Probleme transmitere fisiere pe Y! Messenger?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.