Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna Ziua. Am o problema cu laptopul si sper sa ma puteti ajuta. Am un HP pavilion g6 1212sq, cu procesor Intel i3 M370 2.40Gz, 4GB Ram, Placa video Nvidia GeForce 520m de 1 GB. 

Ideea e in felul urmator, Scriam un proiect pentru facultate cand mi s-a terminat bateria. Laptopul s-a inchis in mod normal. Dupa cateva ore cand am ajuns la o priza am incercat sa il deschid dar nu mi se deschide. Mai exact imi apare in partea stanga jos "Press the ESC key for StartUp Menu" asa cum si trebuie dupa care imi apare in stanga sus simbolul "_" care apuca sa clipeasca de 2-3 ori dupa care mi se restarteaza si o ia de la capat. Practic nu apuca sa imi incarce windowsul ca se restarteaza.

Care ar putea fi problema? Am citit tot felul de variante cum ca ar fi de la bios, am desfacut laptopul si am scos pentru 5 minute si bateria de la bios si tot nimic.

• 3 weeks later...
Posted

Nu merge nici Safe Mode, nimic. 

Am rezolvat temporar problema si am gasit cauza. Am reusit sa instalez un windows nou si mergea laptopul bine. Insa acum a cedat din nou. Lucrul asta s-a intamplat in momentul in care am ramas fara baterie si mi s-a inchis laptopul (mi-am dat seama ca asa s-a intamplat si prima data). Ce pot sa fac oare ca sa nu fiu nevoit, de fiecare data cand raman fara baterie si mi se inchide laptopul, sa reinstalez windowsul? Aveti vre-o idee?

Posted

sa folosesti incarcatorul? :)) Sau sa activezi functia windowsului ca daca ajungi sa ai 5% baterie, isi da singur hibernate :)).

Faza ca daca iti moare laptopu se duce si windowsu e cel mai probabil o chestie de drivere si nu prea ai ce sa faci.. nu e comportamentu normal. Tot ce pot sa zic e sa faci toate update-urile (drivere, windows etc) si eventual sa instalezi windowsu folosind alta imagine (poate imaginea aia are ceva ciudat prin ea). 

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.