Jump to content

Stergerea jocurilor din Steam este de acum posibila!

Recommended Posts

Posted

Nu imi vin acum in minte niste motive solide pentru care un utilizator ar vrea sa stearga unul sau mai multe jocuri din contul de Steam, insa de acum este posibil, Valve integrand de curand aceasta optiune in platforma de distributie digitala. Retineti ca aceasta optiune este ireversibila, odata sters un joc din cont acesta nemaiputand fi adus inapoi decat prin reachizitionarea lui.

Totodata, daca jocul pe care doriti sa-l stergei a fost achizitionat intr-o colectie, toata colectia va fi stearsa. Stergerea jocurilor nu va va returna valoarea lor.

Optiunea de stergere a jocurilor din contul dvs. de Steam poate fi regasita pe pagina: https://help.steampowered.com/

P.S: Cel mai bine din punctul meu de vedere este sa ascundeti jocurile nedorite, folosind categoriile personalizate.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

De ce evident? vac banul parca se da pe steamid.Chiar daca-l recumperi pentru server e ca si cum ai reinstala jocul.Am citit acum cateva luni pe steam, daca iei vacban atunci poti sa-ti creezi alt cont si sa cumperi jocul pe contul ala.

Posted

Cum ziceai si tu. vac ala se da pe steamid. Cand schimbi jocu nu se schimba steamid. E acelasi ID pentru ca e IDul contului, nu IDul jocului. Poti sa stergi/cumperi/imprumuti oricate jocuri, ai acelasi ID.

Deaia cand faci cont nou poti sa joci..ca ai steamid nou.

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.