Jump to content

Recommended Posts

Posted

Far Cry Primal este cel mai nou titlul al seriei, ce va fi lansat pe 1 martie 2016 pe PC si pe 23 februarie 2016 pe Xbox One si PlayStation 4. Dupa The Game Awards 2015, ce tocmai a avut loc, si unde au fost oferite tot felul de informatii despre noul joc, asa cum era de asteptat, primele filmulete cu secvente de gameplay din joc si-au facut deja aparitia, si insumeaza 18 minute de continut video. Vom vedea lupte, domesticiri de animale, vanatoare si preluatul controlului unui soim. Haideti sa vedem despre ce este vorba:

Mie mi se pare ca jocul arata foarte bine, iar ideea mi se pare interesanta. Voi ce spuneti?
P.S: Daca vreti sa fiti primii care puneti mana pe joc, aflati ca pe Steam, Far Cry Primal este disponibil deja pentru precomanda: http://store.steampowered.com/app/371660/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Deci e lansare full? Eu intelesesem ca este un mini joc lansat ca farcry 3 blood dragon.

Nu-mi zice ca fac din el ce-au facut cu seria AC.Lanseaza unul in fiecare an pana ti se apleaca.Dupa primal urmeaza Steam punk si Lazerama......

• 5 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.