Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, mi s-a intamplat de cateva ori sa mi se bugheze tema pe forum`ul meu (screen).

Problema e in acele momente li se intampla tuturor utilizatorilor, iar cateva optiuni sunt blocate (gen moderate topic - lock, pinn etc).

Folosesc IPB 3.4.6, tema conned, webhost standard de la truehost.

Posted (edited)

Salut, mi s-a intamplat de cateva ori sa mi se bugheze tema pe forum`ul meu (screen).

Problema e in acele momente li se intampla tuturor utilizatorilor, iar cateva optiuni sunt blocate (gen moderate topic - lock, pinn etc).

Folosesc IPB 3.4.6, tema conned, webhost standard de la truehost.

Dai la Setings si pune permisiunele să vadă toţi tema şi va merge
dacă nu ai reuşit dă-mi add Y!M - owner_n0talama

Edited by n0talaMa.amxx
Posted

Asta nu e de la tema e de la host Brower-ul salveaza unele cook-uri si le afiseaza cind apare problema de la host. Alt fel nu stiu cum ar putea fi sa apra undeori daca ar fii de la tema mereu ar fi asa.

Fuck grammar , nu asta este problema. Verifica in conf_global unde ai setat calea catre forum.

Reborn.

Posted

Dai la Setings si pune permisiunele să vadă toţi tema şi va mergedacă nu ai reuşit dă-mi add Y!M - owner_n0talama

Tema o vad totii deja, doar ca dispare uneori si apare ca in imagine (Am incercat oricum, nu a mers).

Asta nu e de la tema e de la host Brower-ul salveaza unele cook-uri si le afiseaza cind apare problema de la host. Alt fel nu stiu cum ar putea fi sa apra undeori daca ar fii de la tema mereu ar fi asa.

Nu mi s-a intamplat la alta tema.

Poti fi mai explicit te rog, sunt incepator.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.