Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut vreau sa'mi spuneti care optiune e mai buna, vreau sa achizitionez un pc nou si vreau o impresie din urmatoarele care ar fi varianta cea mai buna:

1. Sistem Desktop PC ASUS M52AD-XTREME-RO011D cu procesor Intel® Core™ i5-4460 3.20GHz, 8GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA GeForce GTX 760 3GB, FreeDOS, Mouse + Tastatura PRET (3000)

2.  Sistem Desktop CHS Home Diplo cu Procesor Intel Haswell Model: Core i5-4440 / 3.1GHz,4GB DDR3,500 GB DVD-RW,Intel® HD Graphics PRET ( 2000)

3.  Sistem Desktop PC ASUS M12AD-RO007D cu procesor Intel® Core™ i7-4790 3.60GHz, 4GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA GeForce GTX 745 4GB, Free DOS, Mouse + Tastatura PRET (2999)

4. Sistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre C40-30 All-In-One 21 cu procesor Intel® Core™ i3-5005U 2.00GHz, Broadwell™, 21.5" Full HD, Touchscreen, 4GB, 1TB, DVD-RW, Wi-Fi, Free DOS, Black PRET (2800)

sau

5. Sistem Desktop PC ASUS M32CD-RO004D cu procesor Intel® Core™ i5-6400 2.70GHz, 8GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon R7 340 2GB, Free DOS, Mouse + Tastatura PRET (2800)

Necesitatile mele in jocuri ar fi o Dota 2, Calbal 2, Blade and soul si inca cateva .. + editari video.

Posted

Acum cat e bugetul tau? Daca ti-ai permite un 35 de mil, eu as merge pe al 2lea. Mi-as mai cumpara pe langa si o placa video cu 900 de lei (www.emag.ro/placa-video-gainward-nvidia-geforce-gtx960-phantom-2048mb-gddr5-128-bit-2-x-dvi-hdmi-display-port-426018336-3415/pd/DB3F7MBBM/) + o placa de ram de inca vreo 4-8 giga.

Dar daca vrei sa il cumperi si sa nu mai adaugi nimic, as merge si eu pe prima varianta (cum a zis si gaby)

Ca sfat..sa nu mergi pe variante all-in-one. Sunt echipate cu procesoare mai slabe (de alea cu U in spate, care consuma mai putin da si merg ceva mai incet) + daca il fortezi mult s-ar putea sa se supraincalzeasca si sa mearga si mai incet.. plus faptul ca nu poti face upgrade la componente.

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

ideea e ca vreau sa mi l iau in rate de la emag .. acu prima varianta sa ieftinit la 2850  astept ceva reduceri de sarbatori .. stiu ca cea mai buna varianta e sa ti l iei pe componente dar nu dispun de toti bani odata .. dar cred ca o sa merg pe prima varianta

Posted (edited)

nu merge sa iei pe rate pe componente de la emag? Eu stiam ca merge.. 

Edit:Ah scuze, se pare ca produsele ceva mai ieftine nu te lasa..my bad

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Parca bugetu tau era pe la 30 :)) .

Poti gasi la fel de bun la pret mai mic :P

De exemplu primu din linku tau are aceasi placa video.. si nush cat de mult o sa simti diferenta de procesor.. 

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.