Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nimic, dar nu functioneaza corect in primu rand procesoru deoarece in jocuri (csgo) la 300 fps rezolutie mica, 1280x1024 sta procesoru la 80-90 %... e csgo totusi, daca era un gta 5 / witcher 3 mai ziceam sa stea procesoru asa, normal nu trebuia sa treaca de 70 % pe rezolutie full.

Ceva setari in bios la procesor nu sunt corecte... si nu stiu care, ce ar trebui sa schimb din bios.

• gaby changed the title to Ajutor configurare BIOS pentru procesor?
Posted (edited)

In toate, altele si 100 %.

Intrebarea mea este nu ar trebui sa modific setarile din bios? Pentru o mai buna functionare? Nu cred ca sunt pre ok cele default daia sta procesoru asa in jocuri. Daca da, la ce setari m-ati sfatui sa le modific?

Edited by danidanutux
Posted

Setarile standard sunt cea mai buna alegere pentru majoritatea utilizatorilor. Ai umblat in ele pana acum, cumva?

Vezi ca s-ar putea sa ai vreo problema software (virusi/malware, etc.). Efectueaza o scanare cu Kaspersky Internet Security 2016: http://www.kaspersky.ro/free-trials/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.