Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare toată lumea. Nu ştiu dacă mă mai ştiti dar sunt eu vall/ , știu că m-am purtat ca un ratat cu acel domeniu gratuit, dar acum am revenit în forţă cu CSRULLZ împreună cu Laur.

Vă rog frumos să lăsaţi comentari , neplăceri şi ce să se adauge , orice. Toate sunt bine venite :D

Pentru a face o vizită accesați http://www.csrullz.com , avem 2 teme şi anume Prima noastră temă de crăciun și a doua. Vă aștept pe forumul meu.

Posted

Acel menu nu da prea bine pe background-ul ales de voi iar logo-ul de jos mi se pare urat.

Sunt 2 teme , de aceea am făcut şi două , deoarece nu eram sigur care e mai frumoasă :))

Posted

Sunt 2 teme , de aceea am făcut şi două , deoarece nu eram sigur care e mai frumoasă :))

trafficGenerator_9985a5a13331e117e16e4b4b6a0f3214.php

Jalnic.

Meniul ala e urat.

• gaby changed the title to Ce pareri aveti de csrullz.com?
Posted

trafficGenerator_9985a5a13331e117e16e4b4b6a0f3214.php

Jalnic.

Meniul ala e urat.

Dacă vrei să te informez este pun pe 10 membrii , 5 users. Nu sunt disperat să pun sume mai mari :)

Posted

Dacă vrei să te informez este pun pe 10 membrii , 5 users. Nu sunt disperat să pun sume mai mari :)

Nu conteaza pe cat este pus, conteaza ca este ( daca intelegi ).

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.