+Al3xXys Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 am avut o problema la un program numit ggclient.exe (www.gg-game.com - download) de unde pot juca mai multe jocuri . Cel care ma intereseaza este warcraft (dota) iar la vreo 20 min de joc imi dadea "you were disconnected " . am schimbat netul si aceeasi problema un ajutor va rog ? doar daca stiti despre ce e vorba ... cred ca e de la conectiunea mea la srv sau de la placa de retea ... habar n-am. Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
gaby Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 se poate sa fie de la server, sau poate de la joc, ai intrebat si alti jucatori de pe server daca li s-a intamplat ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Al3xXys Posted March 5, 2008 Author Report Posted March 5, 2008 da .. li sa mai intamplat si la altii ... dar foarte putini Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
gaby Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 atunci poate problema e de la server Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Al3xXys Posted March 8, 2008 Author Report Posted March 8, 2008 pai vrei sa zici ca daca 5% din playeri au problema asta , restu de 95% nu o au. deci nu are cum sa fie de la server Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
gaby Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 hmm.... nu stiu exact care ar putea fi problema... s-ar putea de la tine sa vina, daca de la server nu.... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+icebird Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Esti pe roter? Ai cumva doua placi de retea pentru transmisie bridge catre alt calculator din workgroup? Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
+Al3xXys Posted March 9, 2008 Author Report Posted March 9, 2008 pai in primul rand nu stiu ce este router si din moment ce nu stiu inseamna ca nu am . am 2 placi deoarece mi-am cumparat alta sperand sa nu-mi mai dea ... si nu am m-ai dat-o pe cealalta jos . Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+icebird Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Atunci vorbeste cu providerul si explicai problema Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now