Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut prieteni,astazi vreau sa prezint un nou telefon din clasa mid range. Este vorba de ZTE Blade A1,acesta va fi lansat la sfarsitul acestei luni :)

geekbuying-e7bebf9f-9b0f-441a-a205-30ae9

Acesta deja a aparut in presale pe cateva magazine online la pretul de 120-140 euro.

Highlights

• Support Touch ID
  • 5.0inch IPS OGS capacitive screen, 1280x720 pixels ( HD )
  • CPU:MTK6735 Quad Core, 1.3GHz GPU:Mali-T720
  • Android 5.1 OS , 2GB RAM + 16GB ROM (Suport card de pana la 128GB)
  • Dual SIM card dual standby
  • Dual Cameras, 8.0MP front camera, 13.0MP back camera with flashlight and auto focus
  • Support 2G/GPS/Wifi/Bluetooth
  • Networking:2G: 2G: GSM 900/1800/1900MHz

Acesta are o baterie de 2800mAh care asigura cam 10 ore de functionare normala. ( sau o ora de NFS no limits  :)) )

Are o greutate de 137g (cu bateria pusa) si dimensiuni normale 142*70.2*8.9MM

geekbuying-17249f05-05ee-4cdb-8834-0dd83

In concluzie,daca iti doresti un telefon bun la un pret destul de redus.Acesta este o varianta de luat in calcul.

P.S. Cei de la ZTE fac telefoane chiar bune,este foarte putin probabil sa aveti experiente negative cu telefoanele lor.

• gaby changed the title to Preview ZTE Blade A1

Posted

Prețul este cât de cât ok, nu-mi place că ROM-ul este destul de customizat.

Eu sunt genul care vrea un Android nativ, curat. Părerile sunt împărțite, poate sunt care adoră mai mult acest gen de interfață.

• Upvote 1
Posted

Prețul este cât de cât ok, nu-mi place că ROM-ul este destul de customizat.

Eu sunt genul care vrea un Android nativ, curat. Părerile sunt împărțite, poate sunt care adoră mai mult acest gen de interfață.

Da intradevar si eu sunt un fan a androidului nativ,dar sa stii ca iti poti pune oricand un alt android :P

• 7 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.