Jump to content

Optiunile de raspundere la apel nu apar la timp

Recommended Posts

Posted (edited)

am telefon alcatel one touch pixi 3, şi când mă sună cineva, imaginea în care trebuie să răspund apare greu. Adică sună, ecranul e negru, şi abia după 5-10 secunde îmi apare imaginea unde trebuie să răspund la telefon. 

şi până îmi apare imaginea, persoana respectivă închide.

Ce trebuie să fac? Mă enervează rău. 

EDIT: versiune android: 4.4.2

Edited by Will

Posted

Ai umblat la soft, sau este cel standard? De obicei treaba asta apare cand memoria RAM e foarte incarcata/telefonul executa multe sarcini.

De obicei dupa un restart sau inchiderea aplicatiilor active ar trebui sa se comporte normal, pana la reincarcarea memoriei RAM.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• gaby changed the title to Optiunile de raspundere la apel nu apar la timp
Posted

Ai umblat la soft, sau este cel standard? De obicei treaba asta apare cand memoria RAM e foarte incarcata/telefonul executa multe sarcini.

De obicei dupa un restart sau inchiderea aplicatiilor active ar trebui sa se comporte normal, pana la reincarcarea memoriei RAM.

nu i-am făcut nimic, aşa face de la 2 zile de când l-am luat, l-am restartat de 2 ori.. 

am Clean Master care îmi goleşte memoria RAM şi îmi şterge fişierele inutile automat, mereu.

Posted

factory reset?

de cand l-am luat [o luna-2] i-am dat odata reset, si asa facea si inainte de reset. 

reset la tot, adica, nu mai era nimic in el.

Mai șterge și tu memoria Cache, încearcă să mai inchizi din aplicațiile pe care nu le folosești.

Dacă nu, cel mai sigur, vorba lui GodsOtherHand

asta face Clean Master.

Posted

Hotareste-te.. l-ai luat de o luna-2, sau de 2 zile?

Suna-l pe cel de la care l-ai cumparat, si intreaba-l daca are pus un custom rom pe el.  (banui ca l-ai cumparat second-hand, nu?)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Hotareste-te.. l-ai luat de o luna-2, sau de 2 zile?

Suna-l pe cel de la care l-ai cumparat, si intreaba-l daca are pus un custom rom pe el.  (banui ca l-ai cumparat second-hand, nu?)

am spus ca aşa făcea de la 2 zile de când l-am luat.

nu l-am luat second-hand, e de la orange de la prelungirea abonamentului, nu aveam de ales.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.