Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna. Vreau să îmi dați vă rog o părere în legătură cu un laptop până în 2000 de lei de preferat ar fi între 1700-1800.
Vreau cât de cât să îl folosesc și pentru gaming (Gen: League of Legends, Counter Strike G:O...etc.)

Aștept părerile voastre. Vă mulțumesc.

Eu m-am gândit la acesta. http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/acer/156-aspire-e5-572g-35kb-hd-procesor-intel-core-i3-4000m-3m-cache-240-ghz-4gb-500gb-geforce-940m-2gb-linux-black/

Posted

Vrei sa il cari dupa tine (deci sa fie mai mic) sau il vei folosi acasa la birou (deci poate fi mai mare)?

Conteaza cat tine bateria, sau vei avea tot timpul o priza la indemana si nu ai nevoie de autonomie prea mare?

love is a verb
Love is a doing word

Posted (edited)

Poate fi mai mare. Autonomia nu prea mă interesează așa mult, de obicei pe vechiul laptop acasă nici nu foloseam bateria acasă. 

Edited by TheBERK
Posted

Pentru ce zici ca vrei tu (jocuri) nu prea vad sa fie ceva mai ok decat gt940m la pretul ala. Ti-as recomanda totusi sa iti cumperi si un cooling pad pentru laptop, sa nu ai probleme de la caldura. Daca sta mult timp la temperaturi mari, se mai duce si plasticul si cam toate componenetele se uzeaza mai repede. Poate nu ajuta foarte mult, dar oleaca macar :P Tinand cont ca e un model mai ieftin, nu cred ca s-au gandit prea mult la racire..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Buna. Vreau să îmi dați vă rog o părere în legătură cu un laptop până în 2000 de lei de preferat ar fi între 1700-1800.
Vreau cât de cât să îl folosesc și pentru gaming (Gen: League of Legends, Counter Strike G:O...etc.)

Aștept părerile voastre. Vă mulțumesc.

Eu m-am gândit la acesta. http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/acer/156-aspire-e5-572g-35kb-hd-procesor-intel-core-i3-4000m-3m-cache-240-ghz-4gb-500gb-geforce-940m-2gb-linux-black/

E cât de cât ok, m-am uitat și eu prin oferta celor de la eMag și nu am găsit mai nimic interesant sub 2.000 lei.

Posted (edited)

Am un desktop de gaming rog g25 dar vreau şi eu laptop...mai ma joc la facultatea la cursuri şi uneori vreau sa stau in pat sa ma joc. :)

Stiu ca laptop-ul nu e prea bun pentru gaming dar caut cel mai bun din această gamă până în 2000 de lei.

Am ales laptop-ul de mai sus pentru placa video(Pot rula la high sau mediu din ce am auzit urmatoarele: GTA V ,Call of Duty: Advanced Warfare,Far Cry 4,GRID: Autosport,Battlefield 4 restul jocurilor moderne si pretentioase vor putea fi jucate la detalii low ). 

Nu ştiu informaţii despre acel procesor.... Dacă aveţi alte oferte mai bune le aştept. 

Edited by TheBERK
Posted

Sincer, nu prea recomand eu laptopurile pentru gaming, cele mai bune fiind peste 3000-4000 de lei, si spun de cele Asus sau Alienware.

Si cele de la DELL sunt foarte bune pentru gaming . Eu detin unul si se comporta perfect ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.