Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, am o problema cu laptopul personal, mai precis nu vrea sa se mai inchida cand selectez shut-down daca petrec mai mult de o ora pe el... am incercat reset default la bios, diverse comenzi  cu shortcut pt inchidere nu au functionat nici acelea.. imi ramane un led-ul aprins si se aude ventilatorul cred si trebuie sa-l inchid de la buton  ... ce credeti ca ar putea avea?cand a aparut aceasta problema aveam windows 8.1 dar am facut upgrade la windows 10 si tot la fel face

• gaby changed the title to Calculatorul nu se inchide la shut down!?

Posted (edited)

daca stau mai putin de o ora se inchide normal, temperaturile nu le-am verificat dar nu frige, pot sa zic ca are o temperatura normala doar atingand cu mana dedesubt

Edited by cuisor
Posted

m-am gandit si la asta, ca s-ar putea sa se raceasca inainte sa se inchida cu toate ca nu facea asa inainte asa ca l-am lasat odata mai bine de jumate de zi si l-am gasit inchis din cauza bateriei...

Posted

Incearca sa cureti laptop-ul de praf. Daca nu te pricepi/ti-e frica, du-l la cineva care poate face asta.

Incearca si o scanare cu Kaspersky Internet Security 2016 (http://www.kaspersky.ro/free-trials/). Desi problema ta suna spre hardware, nu strica elimini si posibilitatea diverselor programe malware.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted (edited)

de 1 an de zile,o sa il duc si la ei dar dupa sarbatori cel mai probabil ca nu cred ca mi-l repara acum in prag de craciun.Problema asta a inceput de cand.am facut update la windows 8.1 Pro si am crezut ca prin upgrade la windows 10 se va rezolva dar nu... update-ul la windows 10 a avut loc direct din windows nu de pe un cd.. sa fie si asta un motiv pentru care problema inca persista?

Edited by cuisor
Posted

Ar putea fi. Daca ai ceva timp la dispozitie, incearca o scanare asa cum ti-am zis mai sus, dupa care o reinstalare a Windows-ului pe curat (cu formatarea partitiei C).

Desigur, inainte de formatarea partitiei C, muti si tu datele de care ai nevoie pe o alta partitie, pentru a nu le pierde.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.