Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut ! Detin comunitatea r-GaminG si as dori sa aflu ce parere aveti voi despre aspectul acesteia. Am ales tema animate, este una dintre preferatele mele, este una simpla, nu am tinut mortis sa o editez, mai bine simplu si frumos, decat complex si urat.

Index: www.r-gaming.ro
Forum: www.r-gaming.ro/forum

Defecte:
- Prea putini utilizatori
- Prea putine posturi / topicuri.

Va multumesc!

Posted

2. Site-ul trebuie să aibe cel puţin o săptămână de la deschidere şi să nu fie sărac în conţinutul oferit vizitatorilor (vorbind strict de forumuri, să nu aibe un număr scăzut de subiecte)

Posted

Board startup date: Dec 05 2015 08:07 AM
Continut: 82 de posturi (Stiu, sunt putine, am spus ca vreau sa stiu doar o parere despre stilul forumului).

Posted

E draguț dar ceva mi se pare ciudat ... descrierea în romană iar categoriile în engleza ... bafta ! Tema e draguta dar nu ar lipsi putina activitate

M-am gandit ca  suna mai bine descrierea in romana iar categoriile in engleza. Multumesc mult!

Iar cu activitatea, stiu, incerc sa o populez, dar este destul de greu. Incerc sa fac ceva unic, serios si de durata, insa, aceste lucruri nu sunt sustinute in momentul de fata de gamingul din Ro.

Posted

Server negăsit

Firefox nu găsește serverul wwww.r-gaming.ro.

Verificați adresa de erori de tastare cum ar fi ww.exemplu.ro în loc de www.exemplu.ro
    Dacă nu puteți încărca nicio pagină, verificați conexiunea la rețea a calculatorului.
    Dacă sistemul sau rețeaua este protejat(ă) de un firewall sau proxy, asigurați-vă că Firefox are permisiunea de a accesa webul.

Posted (edited)

Server negăsit

Firefox nu găsește serverul wwww.r-gaming.ro.

Verificați adresa de erori de tastare cum ar fi ww.exemplu.ro în loc de www.exemplu.ro
    Dacă nu puteți încărca nicio pagină, verificați conexiunea la rețea a calculatorului.
    Dacă sistemul sau rețeaua este protejat(ă) de un firewall sau proxy, asigurați-vă că Firefox are permisiunea de a accesa webul.

Ai pus 4 de "w".

Edited by MrAndrei
Posted

Atatia aveai in mesajul postat de tine.

Tema arata bine, imi place aranjamentul forumului insa singura chestie care nu imi place este ce nu prea aveti continut.

Posted

Atatia aveai in mesajul postat de tine.

Tema arata bine, imi place aranjamentul forumului insa singura chestie care nu imi place este ce nu prea aveti continut.

Stiu, inca lucrez la asta. Multumesc frumos.

Posted

Această pagină web nu este disponibilă

ERR_NAME_NOT_RESOLVED 

=))))) esti tare 

Sefule, nu iti merge tie. 

Tema este blown editata nu foarte mult.

activitatea este cam slaba.

Posted

Sefule, nu iti merge tie. 

Tema este blown editata nu foarte mult.

activitatea este cam slaba.

Este tema Animate. 

Intradevar, nu e foarte mult editata, insa, am spus ca mai bine simplu decat mult si prost.

• Courage locked, unlocked, locked and unlocked this topic
Posted (edited)

Când dai click pe logo te redirecționează către altă comuniate.

ON: Nu prea faceți activitate.

Problem solved. Header-ul a fost lucat dintr-o alta tema, din cauza asta era redirect.

Intradevar, nu prea avem activitate, speram sa ne ridicam cat de curand.

Edited by MrAndrei

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.