Jump to content

Microfonul castilor Creative MA2400 nu functioneaza!?

Recommended Posts

Posted

Salut PC TROUBLESHOOTING, am şi eu nevoie de ajutorul vostru în legătură cu căştile Creative HITZ MA2400. Acestea au microfonul incorporat pe fir şi au costat 99 de lei, ideea e că microfonul nu funcţionează în nici un caz, skype, team speak, în diverse jocuri ... şi altele. Acum vă spun specficaţiile PC-ULUI (precizez că e un pc infim, şi foarte slab, nu judecaţi). Am să postez 2 imagini (http://imgur.com/a/mOJ41), probabil aveţi nevoie şi de alt ceva. Şi apropo, câştile nu au de cât un fir, şi l-am introdus în gaura aia unde bagi câştile şi boxele, nu în cea cu microfonu, dacă bag acolo nu merg deloc câştile. (add: recomand aceste căşti, calitate hight , bass incredibil la preţul lor).

Specificaţii căşti Creative HITZ MA2400:
Tehnologie: Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz): 15 - 20000
Conectare: Jack 3.5 mm
Diametru difuzoare (mm): 34
Utilizare: Multimedia
Impedanta: 32 Ohm
Microfon: Da
Lungime cablu (m): 1.2
Culoare: Negru
Greutate: 140 g

DE LA UN TIMP NU PREA MAI AM TIMP DE TINE, MĂ BUCUR CĂ TE-AI PRINS PIŞAM-AŞ PE TINE.

• gaby changed the title to Microfonul castilor Creative MA2400 nu functioneaza!?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.