Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut , sarbatori fericite tuturor. Am si eu o problema . Acum cateva saptamani mi am luat un nou pc , toate bune si frumoase. Am instalat router-ul si am intrat pe site-ul lor pentru instalare (PPPoE). Pana aici a fost totul bine dar la cateva ore dupa ce am facut toate cele am intampinat o problema. Ascultam muzica pe pc si navigam facebook-ul de pe telefonul mobil . Am vazut ca netul pe pc nu mai mergea deloc iar pe telefon mergea fara probleme . Am intrat si i am dat diagnose si in cateva secunde mi-a revenit internetul. Si de atunci face asa mereu si nu pot scapa de eroarea asta . Oare de ce imi face asa?

Posted

Salut, Lucian! Daca poti fii ceva mai specific: adica e un router oferit de la furnizorul tau de internet (gen Telekom, de exemplu), sau e un router cumparat de tine din magazin?

Posted

In cazul acesta ar putea fi o setare facuta de tine gresita. Poti incerca sa refaci conexiunea de la 0. De obicei, routerele vin ori cu manual de instructiuni, ori cu un CD in ele.

Posted

Setarile sunt facute de un prieten care lucreaza in IT , el mi le-a facut si la vechiul PC si nu am avut nici o problema . Nu cred ca este problema nici cu noul pc , oare sa fie de la firul de internet?

Posted

Din moment ce isi revine dupa diagnosticare, nu cred. Ar putea fi un driver incompatibil, sau poate ai descarcat un program care se bate cap in cap cu driverul de net.

• gaby changed the title to Internetul pica cand conectez mai multe dispozitive
Posted (edited)

Ai 2 Optiuni 1 Hard reset la router (refaci setarile,nu iti recomand) 2 Sau mai simplu suni la isp-ul tau de net sa vina echipa contra cost la tn in locatie si le spui adevarul (recomand pt ca esti incepator).

Edited by mao

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.