Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am un sistem 5+1 de la Logitech si am un laptop Lenovo G500 care are doar un port pentru casti, atat.., nici pentru microfon nu are... Asta este laptopul, stie cineva ce pot cumpara si de unde ca, sa pot baga sistemul la laptop?

Posted

nu poti sa scoti sunet 5.1 din mufa aia.

Poti cumpara splitter (iti permite sa conectezi 2 boxe la o singura mufa) si sa bagi totu acolo..da sunetul nu o sa fie surround.

Apropo, mufa aia e gen combo. Are si microfon si boxe pe aceasi mufa. Daca bagi microfonu in mufa aia o sa vezi ca merge. 

Castile mai noi au si sunetul si microfonu pe aceasi mufa si ar merge numa bine pe laptopu tau.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

da, ceva de genu. Dar subliniez, nu o sa ai o experienta prea placuta..calitatea sunetului nu va fi cea ma buna, poate chiar se va auzi mai incet decat normal.. si vor functiona doar 4 boxe. Poti incerca totusi, ca nu e scump adaptorul :P

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Nope. 

Am crezut ca pur si simplu ai mai multe mufe normale ( ca cea neagra din stanga). 

Nu stiu sa fie adaptor pentru tipul de cabluri pe care il ai tu, si nici nu stiam sa existe calculator care sa aibe asa ceva. Laptop sigur nu exista. Deaia am presupus ca ai doar jackuri clasice. 

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.