KoKo- Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 Salut, am un sistem 5+1 de la Logitech si am un laptop Lenovo G500 care are doar un port pentru casti, atat.., nici pentru microfon nu are... Asta este laptopul, stie cineva ce pot cumpara si de unde ca, sa pot baga sistemul la laptop?
+GodsOtherHand Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 nu poti sa scoti sunet 5.1 din mufa aia. Poti cumpara splitter (iti permite sa conectezi 2 boxe la o singura mufa) si sa bagi totu acolo..da sunetul nu o sa fie surround. Apropo, mufa aia e gen combo. Are si microfon si boxe pe aceasi mufa. Daca bagi microfonu in mufa aia o sa vezi ca merge. Castile mai noi au si sunetul si microfonu pe aceasi mufa si ar merge numa bine pe laptopu tau. love is a verb Love is a doing word
KoKo- Posted January 5, 2016 Author Report Posted January 5, 2016 Imi poti da un site te rog din Romania unde gasesc ?
Artanis Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Cred ca GodsOtherHand se refera la un astfel de adaptor: http://www.altex.ro/adaptor-audio-hama-43353-mufa-stereo-3-5mm-2-intrari
+GodsOtherHand Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 da, ceva de genu. Dar subliniez, nu o sa ai o experienta prea placuta..calitatea sunetului nu va fi cea ma buna, poate chiar se va auzi mai incet decat normal.. si vor functiona doar 4 boxe. Poti incerca totusi, ca nu e scump adaptorul love is a verb Love is a doing word
KoKo- Posted January 6, 2016 Author Report Posted January 6, 2016 Ok multumesc mult O sa revin cu un raspuns !
KoKo- Posted January 6, 2016 Author Report Posted January 6, 2016 Fix asa am si eu mufele alea galben, alb si rosu fara ala negru` oare merg si cu adaptor cu 2 intrari?
+GodsOtherHand Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Nope. Am crezut ca pur si simplu ai mai multe mufe normale ( ca cea neagra din stanga). Nu stiu sa fie adaptor pentru tipul de cabluri pe care il ai tu, si nici nu stiam sa existe calculator care sa aibe asa ceva. Laptop sigur nu exista. Deaia am presupus ca ai doar jackuri clasice. love is a verb Love is a doing word
KoKo- Posted January 6, 2016 Author Report Posted January 6, 2016 Pe accest laptop am reusit sa conectez sistemul ( laptopu' lui varamiu )
+GodsOtherHand Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Ok..reformulez.. pe laptopurile noi poate ai sanse sa gasesti ceva adaptop, dar din pacate nu te pot ajuta ca nu stiu nici eu exact ce ai nevoie. love is a verb Love is a doing word
KoKo- Posted January 6, 2016 Author Report Posted January 6, 2016 Ok multumesc o sa intreb la Altex poate o sa gasesc ceva revin cu raspunsul
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now