Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am urmatoare problema la jocul Half-Life 2 (nosteam)

Cam asa se vede de la distanta (in anumite locuri):

pSndQ9U.png

Cand ma apropii imaginea se clarifica treptat pana la normalitate:

ERHAZG4.png

Acestea sunt setarile mele:

YiYWiB5.png

Aveti cumva idee de ce se intampla asta?
Cum as putea remedia acest lucru?

Posted

Se intampla sa nu iti apara anumite texturi? Ai putea sa incerci sa il iei de altundeva.

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

Toate texturile apar asta e singura problema si ma gandesc sa nu cumvas a fie din setari deoarece in anumite locuri unde e luminozitatea mai mare gen afara/sub bercuri patesc asta..

Posted

Ori e de la versiunea jocului, asa cum a spus si SoDas, ori placa ta video nu reuseste sa faca fata la setarile alese.

Ce placa video ai? Mi s-a intamplat recent ceva asemanator cu Wolfenstein The Old Blood. Eu am rezolvat scazand din detalii.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• gaby changed the title to Problema texturi Half-Life 2 (nosteam)
Posted

Mai mult ca sigur joci pe laptop, e ceva din engine-ul jocului. Si eu patesc la fel in toate epidoadele din Half-Life 2 si in Counter-Strike Source. Ma gandesc ca poate nu au fost optimizate jocurile pentru laptopuri. Joc la rezolutia maxima si graficele setate la High. Mai am prieteni care patesc la fel, si ei jucand tot pe laptop.

Posted

Nu stiu sa-ti explic exact, cred ca e o problema de optimizare pentru chipseturi, poate fi de la Windows, drivere incompatibile si multe altele. Trebuie sa luam in considerare si faptul ca jocul e din 2004. Un coleg de apartament de-al meu are un laptop Lenovo cu placa video dedicata de 2GB si texturile se vad la fel ca in pozele lui Hazard. La fel se vad si pe laptopul meu cu Intel HD Graphics si pot rula jocul cu totul setat pe high.

Posted

Posibil sa fi fost ceva de la joc.

L-am luat din alta parte si merge brici  (HL2 /HL 2 EP 1/HL 2 EP 2 / HL 2 EP 3.

@Artanis De pe pc joc :D Cred ca nu era chiar versiunea full a jocului pentru ca acum de unde am luat jocul imi apar mai multe setari ptr grafica :D

Posted

Hl ep 3 ? ce face ?:))) stiam eu ceva , la fel am patit si eu , am descarcat inca odata si mi au aparut si mie texturile (lipsa) 

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.