Jump to content

Eroare mouse gaming (USB device not recongized)

Recommended Posts

Posted

Salut, eram intr-un meci de LOL si deodata mi s-a blocat mouse-ul. Am scos cablul USB aferent si l-am bagat iar, dar cand l-am bagat imi aparea eroarea urmatoare. De ce ? :(:|

The last USB device you connected to this computer malfunctioned, and Windows does not recognize it.
Recommendation: Try reconnecting the device. If Windows still does not recognize it, your device may not be working properly.

Posted

In mod normal, ar trebui sa instaleze diverul la prima conectare, dar ai incercat sa-l conectezi si sa folosesti Windows Device Manager sa caute driverul online?

Posted

Cand il conectez la pc meu orii apare aia orii se stig luminitele si numai merege deloc si cand dau cu el de masa se parinde 2-3 secunde si se stinge iar ... 

Posted

Sa inteleg ca l-ai izbit si inainte de a-ti face probleme? Daca da, nu prea mai ai ce-i face. :-)

Eroarea asta e afisata cand, ori mouse-ul nu poate comunica cu receiverul sau portul USB in care e conectat, ori sunt probleme la mufa USB in sine (pini plasati gresit pe placa de baza).

Posted

Nu l-am izbit chiar tare ca i-am dat in palma la mine si nu cred ca l-a afectat .. Dar pana acum a mers .. da acum am legat firul intins cu scoci si vad ca merge .. ! 

Posted

Tot batrana banda scoci rezolva problema... :))

Pe viitor, cand te mai enervezi in jocuri, iti recomand sa dai cu pumnii intr-un sac de box (sau o perna, ceva). :drinks:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.