Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Hai sa va prezint noua mea jucarie dragilor:

Lenovo IdeaPad G50-45 este un laptop ieftin si bun pentru utilizarea de zi cu zi. Din punctul meu de vedere performantele acestui laptop sunt destul de bune.

Puterea de calcul este data de Procesorul AMD Dual-Core la frecventa de 1350 MHz, impreauna cu o memorie de 2 GB DDR3. Memoria de 2GB este instalata pe unul din cele 2 sloturi, ceea ce face foarte usor un upgrade de memorie pana la 8GB.

Placa video AMD Radeon™ R2 Graphics ofera performante optime si autonomie sporita. La o utilizare moderata autonomia bateriei este de 3-4 ore.

Carcasa este foarte bine conturata, oferind un design placut, iar capacul este protejat de un material antiderapant si cantareste doar 2.5 kg.

Tastatura este ergonomica, placuta la atingere si usurand utilizarea in regim de editare texte, iar carcasa din jurul tastaturii ofera un design elegant.

Ecranul are o rezolutie de 1366 x 768 cu o diagonala de 15.6 inci, si este LCD LED HD.

Capacitatea de stocare este de 250 GB, oferind spatiu suficient pentru aplicatiile dorite, stocarea filmelor preferate, muzica si jocuri.

Ca si utilizare multimedia laptopul are cam tot ce-i trebuie, difuzoare de 2W ce beneficiaza de tehnologia Dolby Advanced Audio v2, microfon integrat, camera web performanta de 720p. Puteti copia cu usurinta pozele facute cu aparatul foto cu ajutorul cititorului de carduri integrat.

G50-45.jpg

Va salut si sper ca v-a placut reviewul meu.

Edited by AnaMaria21
  • gaby changed the title to Review laptop Lenovo IdeaPad G50-45
  • 2 weeks later...

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.