Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, gaby said:

Windows 7 ar trebui sa fie o alegere buna. La componentele pe care laptop-ul le are nu ar trebui sa se miste greoi. Poate e de vina versiunea folosita, sau alte programe instalate de tine sau de tip malware.

Nu stiu :-? Am incercat sa iau versiunea de la Microsoft nemodificata dar n-am cd key :)) Eu de cand ma stiu reinstalez Windowsul odata pe saptamana ca se strica :( Am si antivirus.. Daca exista Brawlhalla pe Linux treceam pe Linux :-? 

Posted

Deși nu cred că te mai ajută cu ceva, Windows 7 mi se pare cel mai bun dintre toate, atât din punct de vedere al interfaței, cât și al compatibilității software (drivere, aplicații, și jocuri- vechi sau noi). Pe PC am Windows 7 Ultimate (x86) de mai bine de doi ani și nu-mi face absolut nici o figură, am instalate doar programe esențiale, gen antivirus, Flash Player și Shockwave Player, Java, torrent și Microsoft Office 2010. :))

Posted
On 1/15/2016 at 0:39 PM, AlexandruS said:

Nu stiu :-? Am incercat sa iau versiunea de la Microsoft nemodificata dar n-am cd key :)) Eu de cand ma stiu reinstalez Windowsul odata pe saptamana ca se strica :( Am si antivirus.. Daca exista Brawlhalla pe Linux treceam pe Linux :-? 

Ubuntu / Linux Mint :D +  PlayOnLinux pentru Brawhalla

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Dintre toate sistemele de oparare actuale cel mai bun mi se pare Windows 7. Daca ai un pc mai slab exista diverse modalitati de a scadea consumul de resurse pentru a se misca mai bine. Iti recomand 2 tutoriale care pe mine m-au ajutat foarte mult: 

Tutorial 1

Tutorial 2

Sper ca te-am ajutat. Multa bafta!

Posted
Just now, GodsOtherHand said:

ala e KDE (ui-ul)

Pai da,si ai optiunea sa-l descarci cu tot cu el.

Mai se intampla treaba si la mai multe distributii,dar,obsesia pentru RHEL mi se trage de pe Neowin.

• 3 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.