Ștefan A. Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Salutare, detin un laptop Acer Aspire 5750G, pe care il voi inlocui in aceasta vara, insa pana atunci, ce OS imi recomandati?Detin un Windows 7 Ultimate pe 64 de biti insa imi face un lag infernal, laptopul mereu mi-a fost dusman cu windows 7.. Deci, ce OS imi recomandati? Implementează LGSL în descrierea categoriilor
gaby Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Windows 7 ar trebui sa fie o alegere buna. La componentele pe care laptop-ul le are nu ar trebui sa se miste greoi. Poate e de vina versiunea folosita, sau alte programe instalate de tine sau de tip malware. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Ștefan A. Posted January 15, 2016 Author Report Posted January 15, 2016 2 minutes ago, gaby said: Windows 7 ar trebui sa fie o alegere buna. La componentele pe care laptop-ul le are nu ar trebui sa se miste greoi. Poate e de vina versiunea folosita, sau alte programe instalate de tine sau de tip malware. Nu stiu Am incercat sa iau versiunea de la Microsoft nemodificata dar n-am cd key Eu de cand ma stiu reinstalez Windowsul odata pe saptamana ca se strica Am si antivirus.. Daca exista Brawlhalla pe Linux treceam pe Linux Implementează LGSL în descrierea categoriilor
MihneaCatalin Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 poti incerca si windows 8.1, e mult mai bine optimizat fata de 7
gaby Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Sau 10. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Ștefan A. Posted January 15, 2016 Author Report Posted January 15, 2016 58 minutes ago, gaby said: Sau 10. 10 e in topul listei mele, dar nu-mi merge internetul prin Ethernet pe 10 Am urmat si niste tutoriale de la Microsoft, si nimic. Edit: @gaby Am luat un WIndows 10 cu un update mai vechi, e ok merge netul Poti da tc Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Artanis Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 Deși nu cred că te mai ajută cu ceva, Windows 7 mi se pare cel mai bun dintre toate, atât din punct de vedere al interfaței, cât și al compatibilității software (drivere, aplicații, și jocuri- vechi sau noi). Pe PC am Windows 7 Ultimate (x86) de mai bine de doi ani și nu-mi face absolut nici o figură, am instalate doar programe esențiale, gen antivirus, Flash Player și Shockwave Player, Java, torrent și Microsoft Office 2010.
+GodsOtherHand Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 On 1/15/2016 at 0:39 PM, AlexandruS said: Nu stiu Am incercat sa iau versiunea de la Microsoft nemodificata dar n-am cd key Eu de cand ma stiu reinstalez Windowsul odata pe saptamana ca se strica Am si antivirus.. Daca exista Brawlhalla pe Linux treceam pe Linux Ubuntu / Linux Mint + PlayOnLinux pentru Brawhalla love is a verb Love is a doing word
Ștefan A. Posted January 19, 2016 Author Report Posted January 19, 2016 17 hours ago, GodsOtherHand said: Ubuntu / Linux Mint + PlayOnLinux pentru Brawhalla Merge PlayOnLinux chiar dacă jocul e pe Steam? Și mai am nevoie și de Photoshop Implementează LGSL în descrierea categoriilor
+GodsOtherHand Posted January 19, 2016 Report Posted January 19, 2016 Nush, dar poti incerca. Photoshop slabe sanse sa mearga calumea dar nu e exclus. Poti incerca. Update: cica ar merge si photoshop: https://www.playonlinux.com/en/app-2316-Adobe_Photoshop_CS6.html Nush cat de rapid, dar nu doare incercarea love is a verb Love is a doing word
PORK Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 Dintre toate sistemele de oparare actuale cel mai bun mi se pare Windows 7. Daca ai un pc mai slab exista diverse modalitati de a scadea consumul de resurse pentru a se misca mai bine. Iti recomand 2 tutoriale care pe mine m-au ajutat foarte mult: Tutorial 1 Tutorial 2 Sper ca te-am ajutat. Multa bafta!
๖ۣۜExtaZzy.彡 ✟ Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Recomand Windows 7 !!E cel mai bun!Sau daca ai laptop-ul mai slabut e bun si XP Daca iti plac posturile mele nu uita de +1 reputation!
+GodsOtherHand Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 13 hours ago, Terror said: Merg si eu pe Linux,dar,CentOS. Tre sa intreb... de ce? love is a verb Love is a doing word
+FML Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 5 hours ago, GodsOtherHand said: Tre sa intreb... de ce? Cel putin mie,imi aduce aminte de Windows. (Acel UI)
+GodsOtherHand Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 ala e KDE (ui-ul) love is a verb Love is a doing word
+FML Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 Just now, GodsOtherHand said: ala e KDE (ui-ul) Pai da,si ai optiunea sa-l descarci cu tot cu el. Mai se intampla treaba si la mai multe distributii,dar,obsesia pentru RHEL mi se trage de pe Neowin.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now