Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dupa ultima actualizare a Facebook-ului nu mai pot sa deschid aplicatia, sau se deschide si apare "F" pe fundal albastru si clipeste.

Am incercat si reinstalare dar degeaba. Pe aplicatia magazinplay la aplicatia Facebook am vazut mai multe comentarii de genul: nu se  mai deschide aplicatia; am incercat 3 reinstalari si tot nu merge sa deschid aplicatia. 

Deci sa inteleg ca incet incet dispare si Facebook-ul? :)) 

Screenshot_2016-01-16-10-31-07.png

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Posted

Acest bug este de cateva zile. Nu-mi vine sa cred ca nu au reusit sa rezolve problema in 2 zile sau chiar mai multe. Momentan l-am dezinstalat (merge si telefonul mai bine :| ).

Testez si pe tableta sa vad daca reactioneaza la fel cu ultima actualizare, macar sa raman peste tot fara Facebook :)) .

Destul de ciudat. Pe tableta merge. E clar, trebuie sa ne cumparam telefoane noi :hyper: .

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Posted

Facebook-ul ca aplicatie in sine consuma multe resurse, de aici si ingreunarea intr-o oarecare masura a dispozitivului pe care este instalat. Eu nu am aplicatia instalata (tu stii asta :D)  dar m-am uitat in Google Play si intr-adevar, sunt multe comentarii incepand din data de 14 ianuarie care raporteaza exact ce ai scris in primul post. E posibil ca eroarea sa apara in anumite conditii sau doar pe anumite terminale. Cert este ca vor face ceva in acest sens, altfel vor avea de pierdut (rating-ul din magazin a inceput sa scada deja, utilizatorii cu problema oferindu-i aplicatiei o singura stea).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

O eroare asemănătoare primesc și eu cu Messenger. Doar că mi-e mi se blochează pe "black screen". Așa că am încercat să-l instalez de pe Mobogenie, și a mers. Cred că e o versiune mai veche..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.