+PAUL-XX Posted January 19, 2016 Report Posted January 19, 2016 Ce adaptor wireless/bluetooth imi recomandati? Caut sa achizitionez un adaptor pentru conexiunea dintre Smartphone si PC ca sa fac transfer de poze mai usor sau sa il conectez la diverse programe de pe PC. Desigur ca pe viitor posibil sa conectez si un Tv (Smart) la PC sau Smartphone-Tv. Va Multumesc!
gaby Posted January 19, 2016 Report Posted January 19, 2016 Pentru wireless eu as merge pe asta: Adaptor wireless Asus USB-N10 Nano, 150Mbps 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+PAUL-XX Posted January 19, 2016 Author Report Posted January 19, 2016 Ce spui de Adaptor wireless TP-LINK TL-WN821N, USB 2.0? Astept pareri si sugesti si de la ceilalti forumisti.
gaby Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 Este in regula si acela. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+PAUL-XX Posted January 21, 2016 Author Report Posted January 21, 2016 Abia pe 23 Ian. imi soseste Adaptor wireless Asus USB-N10 Nano, 150Mbps, m-am gandit sa merg pe mana ta Gaby. Mai multe am sa detaliez posibil intr-un nou topic despre produs cum se comporta si cat de util este. Si posibil pe viitor sa imi cumpar ceva mai bun si mai util.
gaby Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Asteptam cu interes topicul . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now