KoKo Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Salut,am tema UNNIC si am schimbat din tema,in fisierul profil urmatoarele imagini: "default_thumb: & "default_large" si nu se schimba nimic tot cele care erau au ramas.
+Kenzzo Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Șterge cache, și încearcă să vezi dacă pe alt browser apar corespunzător!
KoKo Posted January 28, 2016 Author Report Posted January 28, 2016 Nu,se intampla nimic,daca sterg ceva din tema vechie nu imi arata imaginile pe alta tema....
+Fabi Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 1 hour ago, KoKo said: Nu,se intampla nimic,daca sterg ceva din tema vechie nu imi arata imaginile pe alta tema.... Da-i un Recache & Rebuild sau activeaza / dezactiveaza Gravatars.
KoKo Posted January 28, 2016 Author Report Posted January 28, 2016 fABI,imi poti spune te rog frumos,cum sa fac..
+Kenzzo Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 23 minutes ago, KoKo said: fABI,imi poti spune te rog frumos,cum sa fac.. Uite acest topic: fa-i ce a zis Kennzo in post-ul 2 .. doar ca tu nu bifezi la aplicatii nimic ( Doar Recache la teme sa soliciti ) .. ( daca doresti si un Rebuild la aplicatii e OK , nu se intampla nimic ) , succes!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now