Jump to content

Recommended Posts

Posted

am inteles. insa, inca sunt nelamurit de partea cu instalarea de OS pe SSD si HDD.

sa zicem ca in cazul laptop-ului de mai sus, vine cu free dos. banuiesc (cred) ca pe ambele memorii exista free dos. incep sa instalez win 10 pe SSD si finish. apoi, iau HDD-ul la instalare, dar acolo trebuie doar sa creez doua partitii: sa zicem ca ar veni D si E. pentru a creea aceste 2 partitii trebuie sa instalez pe una dintre ele win10 sau? sau cum le conectez pe toate?

Posted

Tu ai mai instalat windowsul pana acuma? :))

Nu instalezi sistemu de operare pe ambele diskuri..cand instalezi alegi pe ce disk vrei. Celalalt il formatezi cum vrei. Nu instalezi de 2 ori.. 

Daca nu ti-e clar, o sa te prinzi cand il instalezi. O sa vezi ca e intuitiv.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

FreeDOS-ul o sa vina instalat pe HDD-ul care este declarat Primary. In mod normal ar trebui sa fie SSD-ul, dar nu e o regula.

Daca ai doua HDD-uri, declari (din BIOS) care vrei sa fie cel principal si de pe care sa fie bootat sistemul de operare, si pe acela instalezi Windows-ul sau orice alt sistem de operare doresti.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

yeeee, ai lasat numarul comenzii + data la care a fost facuta. Cu asta putem suna la pcgarage sau la cargus sa zicem ca avem nevoie sa schimbam adresa..daca avem noroc si dam de cineva fara chef de munca, o sa si iasa >:) 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

puteti suna linistiti, numa' de cash mai aveti nevoie pt. a si lua produsul. oricum, am vorbit demult cu gagica de la ei. care cred ca e roscata dupa voce si buna de ****.

in maxim 48 ore barza FAN va ateriza in incinta ochiilor mei.

Posted
1 hour ago, nimicspecial said:

edited - nvm, m-am prins. mersi de link, nu l-am vazut de uachi.

Hehe.:))

Apropo,daca tot faci cu ala,sa-mi spui si mie daca iti pune TH1 sau TH2.

Sincer,am facut si eu,dar,nu l-am pus inca,pe ambele PC-uri fiind in RS1.

Posted

multumesc. sincer, nu l-am luat express pt. gaming, ci mai mult pt. ce am trecut in prima postare a topicului. totusi, pt. ca poate multe am sa bag 2 chestii in el: asta si asta. dar activitate in ele: din an in paste. asa, ca rasfat. in rest: work stuff.

Posted
7 hours ago, nimicspecial said:

te referi la rufus sau la tool-ul de la macrosoftisti?

Bineinteles ca la tool-ul de la MS,ca la Rufus iti pui tu ce vrei.

Btw,ai grija de monstrulet.:D Sa te tina.:)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.